... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
sodoom
Autor témy
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Žilinský

Bluetooth Handsfree

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 22:19

ahojte klubaci.mam jednu otazku ktora tu uz bola spominana kdesi daleko na strane xxxxx. tak som radsej napisal tu az su nejake rady cim skor.mam otazku ohladom bluetooth sady na handsfree.na volante mam tlacidlo telefonu.co by nebolo nejakl divne lebo viem ze to moze byt predpriprava.telefon pod laktovou nemam.ale pri svetle hore u spolujazca mam aj mikrofon.co by som uz asi aj povedal ze tam handfree je.ale neviem ako ho aktivovat kedze na ziadnej stredovej konzole nemam ziadne tlacidlo. okrem vystrazneho trojuholniku a zamknutia auta s vnutra.preto sa chcem spytat ze ako zistim ze tam vobec ten bluetooth modul mam???keby to bola len predpiprava na to handsfree montovali by tam od vyroby aj mikrofon?

luigi1
Auto: BMW 318i E46
Kraj: Bratislavský

Re: Bluetooth Handsfree

Piatok, 8. Novembra 2013, 17:49

Ahoj, ja mám hore pri svetle tiez mikrofón ale mám tam od výroby bluetooth sadu Nokia. Ovladac na nu sa daval na pravo od volantu - prilepil sa o tu okrasnu listu. Tak skús sa pozriet či len nebude niekde schovaný.

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 01:28

Ja mam podobny, alebo lepsie povedane taky isty BT. Kedysi som to zistoval, a ak ma pamet neklame , tak je to sparovatelne iba s urcitymi typmi mobilov,napriklad s mojou Nokiou to neide. Mal som Nokia E51, teraz mam C7, ale ani s jednim mi to nefunguje . Myslim, ze s Nokia 6110 by to malo fungovat.

sodoom
Autor témy
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Novembra 2013, 17:37

ziaden ovladac niekde nemam ani schovaty ani ziaden.ak je to kompatibilne iba s nokiou tak to je bieda poriadna :roll: ako sa to paruje? skusal som dat kluc do prvej polohy ale nic sa neudialo.....

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Piatok, 22. Novembra 2013, 10:44

No tak som si nasiel chvilku casu a nasiel som ti originalny navod v nemcine. Pokusim sa ti to strucne prelozit. Takze
1 kluc zapalovania do polohy 0 .
2 Tlacidlo nad uloznym priestorom na mobil ( to je to , kde je nakreslena tvar ako hovori ) zatlacit , a po cca 3 sekundach klucik zapalovania do polohy 1 a po dalsich 3 sekundach prestat tlacit to tlacidlo.
Na displeji sa objavy napis BLUETOOTH KOPLUNG . V priebehu spajania sa blikaju , v zavystlosti od modelu a vybavenia , na BC , alebo radiu kontrolky.
3 Dalsie ukony musia byt vykonane na mobile , v zalezitosti od mobilu. Na displeji mobilu , sa objavy poziadavka na heslo, PIN alebo kod. Tam treba vlozit BLUETOOTH PASSKEY , ktory by mal byt prilozeny v literature, co mas k vozidlu.
4 V mobile zadat kod a potvrdit. Na obrazovke sa objavi KOPPLUNG ERFOLGREICH .
5 Spojenie s mobilom sa prerusi , ked das klucik zapalovania do polohy 0 .
Takto mozu byt sparovane max. 4 mobily. Ked sparujes piaty , tak bude automaticky vymazany ten mobil, ktory bol sparovany ako prvy.
Po zapnuti klucika zapalovania do polohy 1 , bude v priebehu 30 sek mobil spojeny s BT.
Skus, mne sa to nepodarilo sparovat, stroskotal som hned na bode 2 . Ziadny napis BLUETOOTH KOPLUNG sa mi neobjavil.
Tak ak sa ti to podari, daj vediet.

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Novembra 2013, 14:55

pokial tam nemaš to tlačitko pri telefone tak nemáš bluetooth

EDIT: môže sa stať že to niekto vymontoval, naistejšie bude na zaklade vin čisla pozrieť výbavu :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní