Piatok, 22. Novembra 2013, 10:44
No tak som si nasiel chvilku casu a nasiel som ti originalny navod v nemcine. Pokusim sa ti to strucne prelozit. Takze
1 kluc zapalovania do polohy 0 .
2 Tlacidlo nad uloznym priestorom na mobil ( to je to , kde je nakreslena tvar ako hovori ) zatlacit , a po cca 3 sekundach klucik zapalovania do polohy 1 a po dalsich 3 sekundach prestat tlacit to tlacidlo.
Na displeji sa objavy napis BLUETOOTH KOPLUNG . V priebehu spajania sa blikaju , v zavystlosti od modelu a vybavenia , na BC , alebo radiu kontrolky.
3 Dalsie ukony musia byt vykonane na mobile , v zalezitosti od mobilu. Na displeji mobilu , sa objavy poziadavka na heslo, PIN alebo kod. Tam treba vlozit BLUETOOTH PASSKEY , ktory by mal byt prilozeny v literature, co mas k vozidlu.
4 V mobile zadat kod a potvrdit. Na obrazovke sa objavi KOPPLUNG ERFOLGREICH .
5 Spojenie s mobilom sa prerusi , ked das klucik zapalovania do polohy 0 .
Takto mozu byt sparovane max. 4 mobily. Ked sparujes piaty , tak bude automaticky vymazany ten mobil, ktory bol sparovany ako prvy.
Po zapnuti klucika zapalovania do polohy 1 , bude v priebehu 30 sek mobil spojeny s BT.
Skus, mne sa to nepodarilo sparovat, stroskotal som hned na bode 2 . Ziadny napis BLUETOOTH KOPLUNG sa mi neobjavil.
Tak ak sa ti to podari, daj vediet.