... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 Netajim sa tym ze sa mi lubi E9 alebo E24 a kedze E9 je majland a sialenstvo, chcel by som aspon E24. V cechach su dake kusky, da sa to prihlasit, vsetko je OK, len ked ho kupim nezostanu mi koruny na provoz.
 Netajim sa tym ze sa mi lubi E9 alebo E24 a kedze E9 je majland a sialenstvo, chcel by som aspon E24. V cechach su dake kusky, da sa to prihlasit, vsetko je OK, len ked ho kupim nezostanu mi koruny na provoz.

GOOSE528 napísal:čo sa môjho názoru týka, nič nekupuj, peniaze si odlož, lebo za 2 3 4 roky budeš chceť niečo uuuuplne iné
 ale ok, beriem vsetky nazory, e24 je ale klasika a ked budu za par rokov stat ovela viac, akoby som nasiel...
 ale ok, beriem vsetky nazory, e24 je ale klasika a ked budu za par rokov stat ovela viac, akoby som nasiel...  jedine ze by som chcel www.gtrnissan.com (zase som si to tu posral
 jedine ze by som chcel www.gtrnissan.com (zase som si to tu posral  ) ale moc sa toho nebojim
 ) ale moc sa toho nebojim   

GOOSE528 napísal:čo sa môjho názoru týka, nič nekupuj, peniaze si odlož, lebo za 2 3 4 roky budeš chceť niečo uuuuplne iné
 ALE BOLA TO RKA A XCEL SOM SPRAVIT REPLIKU 130RS NAKUPIL SOM DIELY POPRERABAL NAPRAVY VYVARIL A VYSTUZIL KASNU. A POTOM MI ZRUSILI GARAZ RKA STALA ROK POD PLACHTOV A POTOM SOM JU PREDAL ZA 4 LITRE... TAKZE ASI TAK. TREBA SI DOBRE ROZMYSLIET CI MAS NA TO CAS A PENIAZE A DOST DOLEZITE SU AJ PRIESTORY.
 ALE BOLA TO RKA A XCEL SOM SPRAVIT REPLIKU 130RS NAKUPIL SOM DIELY POPRERABAL NAPRAVY VYVARIL A VYSTUZIL KASNU. A POTOM MI ZRUSILI GARAZ RKA STALA ROK POD PLACHTOV A POTOM SOM JU PREDAL ZA 4 LITRE... TAKZE ASI TAK. TREBA SI DOBRE ROZMYSLIET CI MAS NA TO CAS A PENIAZE A DOST DOLEZITE SU AJ PRIESTORY. , 81 rocnik,
 , 81 rocnik,