... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
snoo napísal:preto maju folie povolene skoro vsetky staty dookola okrem slovenska :)
Max-Max napísal:mozme sa zacat opicit po vsetkych tych ostatnych statoch..napr po CZ, radar v kazdej dedine, madari detto..alebo po rakusku, nemas na pokutu na mieste, mozu zabavit auto..po priklady by sme mohli pisat do rana... budte radi, ze je to tak, ako to zatial je, inac sa z toho posereme
snoo napísal:jedina moznost je prihlasit auto na ceske, alebo nemecke znacky. ina moznost na slovensku nieje.
snoo napísal:max max: gumavoxov prispevok vyznel ako keby mu robilo radost ked sa moze vyvrsit nad niekym, lebo on je pan zakona on moze vsetko, akoby mal neaky komplex menejcennosti. moj nazor a tiez je dobre ak si policajt stoji za svojim ako pises no vsetko ma svoje ludske medze normy. a ad dva od ,,ruky zakona,, by sa mohlo ocakavat urcite slusne spravanie a nie ja som policajt a ty si nikto.
Max-Max napísal:osobne si myslim, ze kym existuje policajt, ktory si stoji za svojim, je to len dobre... ci by bolo lepsie, keby kazdy polis bol uplatny kokot, s ktorym sa dohodneme? ad absurdum aj napr na zatajeni znasilnenia nejakou spinou ktora si ukoji chute na vlastnej frajerke?
viem, je to akademicka debata, gamavoxa nepoznam, ale taky je moj nazor
gamavox napísal:asi to je u vás v ČR povolené, nie???