... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 4. Mája 2008, 00:56

snoo napísal:
preto maju folie povolene skoro vsetky staty dookola okrem slovenska :)

mozme sa zacat opicit po vsetkych tych ostatnych statoch..napr po CZ, radar v kazdej dedine, madari detto..alebo po rakusku, nemas na pokutu na mieste, mozu zabavit auto..po priklady by sme mohli pisat do rana... budte radi, ze je to tak, ako to zatial je, inac sa z toho posereme
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 4. Mája 2008, 01:20

Max-Max napísal:
mozme sa zacat opicit po vsetkych tych ostatnych statoch..napr po CZ, radar v kazdej dedine, madari detto..alebo po rakusku, nemas na pokutu na mieste, mozu zabavit auto..po priklady by sme mohli pisat do rana... budte radi, ze je to tak, ako to zatial je, inac sa z toho posereme

tak tak

inac ja som mal pokovene okna a zobrali mi papiere za to plus za modre parkovacky..
okna som si kupil druhe, vymenil, isiel na fizlicu, technicak mi vratil ujo,
a ani sa nebol pozriet na auto aj ked som ho presviedcal nech ide,
lebo ze ma to bude zrat ze som neskusil ist bez vymeny pre TP..
na druhy den som to nahodil nas5 a odvtedy som zapinal vnutorne osvetlenie
vzdy ked ma zastavovali a odvtedy nebol problem..
inac dalo by sa to pekne poriesit roletkami na predne okna ktore by sa na vypinac vedeli zrolovat..

ale skor ci neskor ti to zacne byt jedno a zistis ze nestoji to za to
mat na aute kazdu vec co sa ti zda tak zazracna..
a nejak casom nepotrebujem uz mat tmave predne skla ani kolotocarske parkovacky..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

speedfred
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 4. Mája 2008, 09:38

snoo napísal:
jedina moznost je prihlasit auto na ceske, alebo nemecke znacky. ina moznost na slovensku nieje.

neviem ako si na to prisiel,ze v cechach je to povolene.robim v cz a mal som vacsinu aut na cz spz a papiere ti zoberu aj tam za folie na prednych oknach.v nemecku neviem ako ,ale myslim ze to bude podobne.
folie v predu su fajn(paci sa mi to),ale ked najazdis vela km v noci(moj pripad) tak uz ich tam nechcem vidiet.

gamavox

Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:25

snoo napísal:
max max: gumavoxov prispevok vyznel ako keby mu robilo radost ked sa moze vyvrsit nad niekym, lebo on je pan zakona on moze vsetko, akoby mal neaky komplex menejcennosti. moj nazor a tiez je dobre ak si policajt stoji za svojim ako pises no vsetko ma svoje ludske medze normy. a ad dva od ,,ruky zakona,, by sa mohlo ocakavat urcite slusne spravanie a nie ja som policajt a ty si nikto.

tu nejde o to, že sa nejaký policajt bude na vás vyvršovať a myslieť si, že on je policajt a druhý sú nič.Pri zastavovaní vozidla s fóliami na predných sklách nevie ten blbý policajt, kto tam sedí, či nemá prichystanú nejakú zbraň pod sedačkou, alebo v ruke pištoľ. Nevie proti komu zasahuje a koho zastavuje, koľko je ľudí v aute a tak. Ten blbý policajt stojí pri zastavenom aute, ktoré má fólie na predných oknách a až pokým sa to okno neotvorí nevie čo ten vodič vnútri robí, či si nechystá zbraň, či neschováva drogy atď. Stačí takéto vysvetlenie?Aj ja som mal fólie na predných sklách na každom aute, len na terajšej E46 fólie nemám, lebo ma prestali baviť.
Naposledy upravil/-a gamavox v Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:38, upravené celkom 1 krát.
BMW 320D E46 100kw

gamavox

Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:27

Helldiver napísal:
Myslim ze o gumavoxovi si uz dost ludi spravilo nazor podla jeho prispevkov tuna na fore 8) .

...a či si tu niekto urobil nejaký názor o mne, tak to mi je úplne jedno. Ja som sem neprišiel drbať do vás, ale vám otvoriť oči...
BMW 320D E46 100kw

gamavox

Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:30

Max-Max napísal:
osobne si myslim, ze kym existuje policajt, ktory si stoji za svojim, je to len dobre... ci by bolo lepsie, keby kazdy polis bol uplatny kokot, s ktorym sa dohodneme? ad absurdum aj napr na zatajeni znasilnenia nejakou spinou ktora si ukoji chute na vlastnej frajerke?

viem, je to akademicka debata, gamavoxa nepoznam, ale taky je moj nazor

je to asi lepšie keby bol každý policajt úplatný, asi aj v tom prípade keby vám nejaký špinavý cigán znásilnil frajerku. Vtedy by bolo asi lepšie aby mu dal ten poje.....cigán 1.000,-Sk do vačku aby to zatajil a ututlal?
BMW 320D E46 100kw

gamavox

Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:33

díky Max-Max, aspoň niekto sa ma tu zastal a pochopil....
BMW 320D E46 100kw

snoo
Kraj: Košický

Nedeľa, 4. Mája 2008, 11:40

gamavox: vidis, ze to ide aj takto pekne. dakujem za vysvetlenie a to co si napisal ma svoju logiku a davam ti za pravdu, cez folie nevidno co dany vodic robi ci pripravuje zbran ci schovava drogy.
co sa tyka podplatenia policajtov urcite som proti uplatkom!
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Sprite

Nedeľa, 4. Mája 2008, 12:07

Já teda nevím, ale měl jsem folie vepředu 3 roky a v životě mi žadnej policajt neřekl pul slova...Mel jsem na aute folie s atestem...ale vepredu byly o odstin tmavsi nez jsou povolene..nicmene jsem typka kterej to lepil ukecal, a dal mi nalepku s atestem i na predni okno...ale do karticky mi samozrejme napsal jen zadni...policajti ale karticku nikdy videt nechteli...dokonce kdyz jsem jednou platil za to ze jsem nemel pásy, tak mi policajt rekl ze mam hezky tmavy okna, ale bohuzel celni je pruhledne a videl ze nemam pasy..a smal se..na folie opravdu nemeli nikdy nic...asi jim stacilo videt nalepku s atestem a dal to neresili...

gamavox

Nedeľa, 4. Mája 2008, 15:54

asi to je u vás v ČR povolené, nie???
BMW 320D E46 100kw

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:04

Gamavox: pozri, s tymi foliami to celkom chapem a tiez ma to nejak netahalo davat si aj na predne nikdy, akurat sposob ktorym si to podal semtexovi, bol hodne arogantny a hlavne tie tvoje reci o pneumatikach a benzinovych autach boli fakt uplne mimo. Asi si myslis o sebe celkom dost, ked nam tu vsetkym chces "otvarat oci" ako nejaky pan spasitel.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Sprite

Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:04

gamavox napísal:
asi to je u vás v ČR povolené, nie???

Tak to netuším..nikdy jsem se o to nejak zvlast nezajimal...a u vas je zakazane mit i homologované folie na oknech?? Protoze homologovane jsou samozrejme dost svetle...Proto ja jsem si nechal dat o odstin tmavsi...Jednak z duvodu, ze by vypadalo dost blbe mit pulku auta s tmavsimi skly nez druhou a taky proto, ze ty homologovane jsou temer pruhledne..Je to jako by tam nebylo skoro nic...Ale opravdu mi (mozna diky te nalepce s atestem) nikdy policajti nic nerekli...U nas v CR teda..jinde nevim...Ale mam kolegu s A4, ten ma naprosto stejny typ folii jako jsem mel ja (nechal si je delat hned pote co to auto jako nove koupil), taky ukecal toho stejneho kluka aby mu dal nalepku i na predky a ten jezdi cca 1x do tydne na slovensko a 1x mesicne do rakouska a nikdy nerikal nic ze by ho za to nekdo stavel nebo buzeroval...A ma to uz 3 roky...
Naposledy upravil/-a Sprite v Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:17, upravené celkom 2 krát.

Sprite

Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:07

speedfred napísal:
neviem ako si na to prisiel,ze v cechach je to povolene.robim v cz a mal som vacsinu aut na cz spz a papiere ti zoberu aj tam za folie na prednych oknach.

Nesmysl...

Pežot

Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:10

Sprite napísal:
Tak to netuším..nikdy jsem se o to nejak zvlast nezajimal...a u vas je zakazane mit i homologované folie na oknech??

Vzadu nie :lol: :lol: :lol:

Sprite

Nedeľa, 4. Mája 2008, 16:19

Pežot napísal:
Vzadu nie :lol: :lol: :lol:

:D Tak dozadu si muzu dat i kus kartonu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných