... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kark napísal:Dobre súhlasím, že tmavé čelné a predné sklá je nevýhoda a večer je cez ne blbo vydieť, ale do prdele prečo ma je...u za posratý kúsok protislnečnej fólie na čelnom okne ktorá nie je väčšia ako keď mám sklopené tie protislnenčné clonítka či ako sa tomu nadáva. A to nehovorím o tom že priepustnosť tej fólie je skoro 70%. Vraj v zornom poli vodiča nič nesmie zavadzať, ale to že mám navigáciu v strede okna je už v poriadku.
Práve naopak ten kúsok protislnečnej fólie pomáha k bezpečnosti, lebo ma neoslepuje slnko. Veď to nemá logiku, zo slnečnými okuliarmi problém nemajú tak prečo s fóliou!. A ešte niečo, ak je čelné sklo zhora zatmavené od výroby tak je to v poriadku. Toto nech mi vysvetlí nejaký policajt. Keby trochu uvažovali tak sami pochopia že nie všetko zakázané je naozaj škodlivé, zvlášť keď v okolitých krajinách to povolené je.
Vždy keď vidia mladého chalana na bmw, alebo mercedese už musí byť pochybný a treba ho skontrolovať. Za posledného pol roka ma zastavili 7x to je viac ako raz za mesiac s toho som 3-krát fúkal a prišiel 2-krát neskoro do roboty. Stále dookola, doklady,doklad od zadných fólií, vesta, lekárnička, a nakoniec keď je všetko v poriadku
tak začnú s tým kúskom fólie na čelnom okne. Keby sa mi to na aute tak nepáčilo tak už to dám dávno dole.
Fakt ma už serú, jazdím slušne a nikdy som na policajtov nebol arogantný, dokonca ich niekedy aj chápem ale nech slušných ludí ne..bu za blbosti!!!
pepo286 napísal:myslim ze tak nejako to je vo vyhlaske .. ze ked 'zavadu' odstranis na mieste tak ti nemozu dat ziadnu pokutu ...
napr. ked ti nesvieti ziarovka tak ju tam pri nich vymenis a mozu ti vies co (vynimkou su myslim xenony .. tie by sa mali menit v servise .. takze povies ze si objednany a malo by to byt v suchu)