... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Júna 2008, 13:48

Ja by som to mal len a len a len na frajerinu. A na co ine? Ved o to ide nie? Kápo? Po takej hlaske co zadrel by som sa s policajtom asi nedohodol. Hned by mi skysol usmev a bol by som odmerany. By som si pomyslel: A co ty moj? Stojis tu ako serif celeho mesta a tiez sa ta nepytam, ze ci to mas na frajerinu ten odznak.

A to nemam proti policajtom nic zle. Ale mali by byt viac hrdinskejsi ked maju "kapovia" stretnutie v nocnych baroch alebo bordeloch. A nie hrat formu na mladych.

Ale hovorim. Ja nemam zle skusenosti. A auta som mal barzjake.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Tomáš
Auto: E91 318dA
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Júna 2008, 20:39

kark napísal:
Dobre súhlasím, že tmavé čelné a predné sklá je nevýhoda a večer je cez ne blbo vydieť, ale do prdele prečo ma je...u za posratý kúsok protislnečnej fólie na čelnom okne ktorá nie je väčšia ako keď mám sklopené tie protislnenčné clonítka či ako sa tomu nadáva. A to nehovorím o tom že priepustnosť tej fólie je skoro 70%. Vraj v zornom poli vodiča nič nesmie zavadzať, ale to že mám navigáciu v strede okna je už v poriadku.

Práve naopak ten kúsok protislnečnej fólie pomáha k bezpečnosti, lebo ma neoslepuje slnko. Veď to nemá logiku, zo slnečnými okuliarmi problém nemajú tak prečo s fóliou!. A ešte niečo, ak je čelné sklo zhora zatmavené od výroby tak je to v poriadku. Toto nech mi vysvetlí nejaký policajt. Keby trochu uvažovali tak sami pochopia že nie všetko zakázané je naozaj škodlivé, zvlášť keď v okolitých krajinách to povolené je.
Vždy keď vidia mladého chalana na bmw, alebo mercedese už musí byť pochybný a treba ho skontrolovať. Za posledného pol roka ma zastavili 7x to je viac ako raz za mesiac s toho som 3-krát fúkal a prišiel 2-krát neskoro do roboty. Stále dookola, doklady,doklad od zadných fólií, vesta, lekárnička, a nakoniec keď je všetko v poriadku
tak začnú s tým kúskom fólie na čelnom okne. Keby sa mi to na aute tak nepáčilo tak už to dám dávno dole.
Fakt ma už serú, jazdím slušne a nikdy som na policajtov nebol arogantný, dokonca ich niekedy aj chápem ale nech slušných ludí ne..bu za blbosti!!!

Inak kamarát policajt mi hovoril, že aj za tú navigáciu by ťa mohli do..t keby chceli. Pretože presne ako si napísal, nesmie nič prekážať v zornom poli vodiča :)

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Štvrtok, 26. Júna 2008, 20:40

ked to uz tak beries,tak potom tie ich debilne dialnicne nalepky, stk ,EK ,KO a podobne cicoviny akoze nezavadzaju ? :roll:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

Tomáš
Auto: E91 318dA
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 27. Júna 2008, 08:11

Ved preto je presne napísané a dané kde majú byť umiestnené. Skús si ju napeliť do stredu, ako máš navi :lol: čo by ti povedali! :D

§ 34

(3) Úpravy a opravy zasklenia vozidiel, ktoré majú za následok zníženie svetelnej priepustnosti, je možno robiť len pri dodržaní podmienok daných predpisom EHK č. 43 a musia byť schválené podľa prílohy č. 15. V zornom poli vodiča nesmú byť umiestnené žiadne predmety (napr. okrasné a upomienkové predmety), ktoré by obmedzovali výhľad vodiča všetkými smermi, s výnimkou schválených označení určených k umiestneniu na sklá vozidla. Táto podmienka neplatí pre zadné sklá vozidiel kategórie M3. Výhľad zadným sklom vozidla kategórie M1 môže byť čiastočne znížený schváleným príslušenstvom alebo prepravovanými predmetmi, avšak len za podmienky, že je vozidlo vybavené pravým vonkajším spätným zrkadlom homologovaného alebo schváleného typu. Výhľad cez predné sklo pri vozidlách kategórie M3 môže byť čiastočne znížený vedľa schválených označení určených k umiestneniu na sklá len smerovou tabuľkou. Umiestnenie tabuliek a ich úprava na vozidle musia byť schválené podľa prílohy č. 15.

pepo286

Piatok, 27. Júna 2008, 08:33

za navigaciu by ta nemali kefovat ... alebo keby aj, tak lahke riesenie ... dat dole a po par metroch das nazad :)

myslim ze tak nejako to je vo vyhlaske .. ze ked 'zavadu' odstranis na mieste tak ti nemozu dat ziadnu pokutu ...

napr. ked ti nesvieti ziarovka tak ju tam pri nich vymenis a mozu ti vies co (vynimkou su myslim xenony .. tie by sa mali menit v servise .. takze povies ze si objednany a malo by to byt v suchu)
E46 320D Touring 100kW (2001)

alfi666

Štvrtok, 25. Septembra 2008, 23:39

pepo286 napísal:
myslim ze tak nejako to je vo vyhlaske .. ze ked 'zavadu' odstranis na mieste tak ti nemozu dat ziadnu pokutu ...

napr. ked ti nesvieti ziarovka tak ju tam pri nich vymenis a mozu ti vies co (vynimkou su myslim xenony .. tie by sa mali menit v servise .. takze povies ze si objednany a malo by to byt v suchu)

bohuzial, nic take vo vyhlaske neni, ze ked odstranis zavadu, tak ti nic nemozu ;).. v tomto nasom state ti MOZU... ovsem vacsina znich ma aspon tolko zdraveho rozumu, ze ak si vymenis tu ziarovku a dobre to zahras, ze si onej fakt nevedel, tak ti tu pokutu nedaju ;)... a to, ze si objednany na vymenu xenonov?.. :lol: ja byt policajtom, tak by som sa ta spytal, ze ci to budes tvrdit aj tomu jelenovi ktoreho vnoci zrazis ;) heh
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných