... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
storal napísal:A nepočuť pri tom prvom zaradení rýchlosti jemnučké buchnutie odzadu ??
Mne to iste robí od výmeny spojky...

trochu sa to tu miesa... zakladatel temy sa pyta preco mu nejde zaradit jednotka a vy tu riesite buchanie kardanu/difu... to mu moc nepomoze...
 trochu sa to tu miesa... zakladatel temy sa pyta preco mu nejde zaradit jednotka a vy tu riesite buchanie kardanu/difu... to mu moc nepomoze...

alfi666 napísal::D trochu sa to tu miesa... zakladatel temy sa pyta preco mu nejde zaradit jednotka a vy tu riesite buchanie kardanu/difu... to mu moc nepomoze...
Jednotka sa ti tazko radi preto, lebo mas doj..ny synchron... ked zaradis trojku alebo inu rychlost, tak sa to "zrovna" a potom uz samozrejme pojde zaradit aj 100krat po sebe...
Rovnako je to aj na spiatocku...
V centrovacich kolikoch, ani v spojke a ani silentoch to neni.
Treba skusit oslovit nejakeho "prevodovkara" ci to vie opravit, ale na tvojom mieste by som hladal pouzitu prevodovku z buracky... bude to najlacnejsia a najjednoduchsia alternativa... pripadne sa na to vykaslat a radit najprv cez 3ku
Peters2 napísal:buchnutie od zadu? vysvetli to prosim ta...

storal napísal:
Pýtam sa, pretože mne robí to isté. Prvý krát ide jednotka (aj spiatočka) zaradiť ťažšie a je počuť od zadu jemné buchnutie. Môže to byť spomínanou vôlou... Ako keby mi prvú polsekundu niečo bránilo zaradiť.
Ale keď spojku nechám stlačenú, potom už radím zasebou aj 20 krát a ide hladko.
clapciskobmw napísal:Ano aj ja pocujem niekedy to buchnutie nie vzdy ale hlavne vtedy ked nejde zaradit vtedy to buchne

???
 ??? 

ale aj tak dakujem za neake nove info
 ale aj tak dakujem za neake nove info