... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
clapciskobmw napísal:Mam dojem ze sme trosku odbocili od temy to obcasne buchanie ma trapi najmenej skorej ma hnevaju tie rychlostiale aj tak dakujem za neake nove info
clapciskobmw napísal:Mam dojem ze sme trosku odbocili od temy to obcasne buchanie ma trapi najmenej skorej ma hnevaju tie rychlostiale aj tak dakujem za neake nove info
Peters2 napísal:
pisem ti, najskor ries spojku!!! Chyba v tazkom radeni bude tam... spojka poriadne nevypne a tym padom jednicka a spiatocka ide kus tazsie, trojka je uz vyssi prevod tak tu tam das "lahsie" a vtedy spojka uplne vypne, lebo auto stoji a dokazes tam hodit jednicku.
bohusenko napísal:Ahojte, mam podobny problem ako je v nadpise, no viacmenej iba za studena. Ale ja tam miestami neviem dostat ziadnu rychlost, zeby som si pomohol ako niekto spominal, ze najprv da 3 a potom jedna...nakoniec po nejakom presviedcani tam bud 3 alebo 4 skoci a potom uz ide aj 1tka, ale nie je to nic prijemne...Cim viac toho prejdem tym lahsie to ide...ked prejdem iba nejakych 10-15 km, tak moc velke zlepsenie nebadam, ale co ja viem po 40 a viac uz ide 1 v pohode lahko na prvy krat...vymena oleja nemala na to vplyv. Pred dvoma tyzdnami sa menila a ziadna zmena...Este spomeniem, ze mi trhano zabera spojka, ale to bude asi nejakym simeringom...dakujem vopred za rady, ktorym smerom sa uberat pri hladani chyby, pripadne aj opravy...