... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Ten motor je brutal ale aj brutal zrut. Priprav sa na spotrebu 16-18L a viac.
lulu991 napísal:Ked sme kupovali touareg tak som sa zaujimal samozrejme aj o rozne motorizacie a poviem ti ze V10 tdi je peklo co sa tyka nakladov na udrzbu. Ak vsetko ide tak ako ma je ten motor super, ak sa nieco pokazi (co sa aj casto na tomto motore kazi, kedze nie je zrovna etalonom spolahlivosti) tak opravy vychadzali sakra draho lebo pri kazdej malickosti treba motor von, pripadne celu prednu masku von a to sa oprava uz dost predrazi, je to vlastne zlepenec dvoch R5 2.5 tdi motorov. Ak o tom vies a s tym ratas, tak ked zozenies pekne starany kusok, mozno budes spokojny
LOKI napísal:nemyslis HC modru X5 ?
Kwaky napísal:LOKI tiež si myslím že sa jedná o ňu. Viem minimálne o jednom ďaľšom klubákovy čo ju chce a bol už aj pozrieť
venox napísal:ani som nevedel ze mame M3 v okrese![]()
Urcite zober BMW, touaregu sa obklukom vyhni! Je to bezodna diera na peniaze - ked to je nove Ok ale po case tam odchadza vsetko a to nemyslim len motor ale aj napr... vzduch. podvozok.
Pri BMW cena oparavy O kruzku ti bude pripadat oproti VW a AUDI koncernu ako smet a stale mas volnu cestu ku LPG
eko.fresh napísal:Myslim si ze s V8 budes mat menej starosti ako s 2x preplnanym dieslovym V10 agregatom. N62 V8 v BMW ta moze potrapit akurat vsade spominany O-kruzok, inac by si mal byt fit s X5