... všetko o BMW ...
brian87 napísal:
a co je to ten O-kruzok k comu to sluzi a naco ??? sorry ze taka otazka ale pocujem o tom prvy krat
LOKI napísal:ta modra vyzera super, zachovala...podla foto nevidno KM, len ked som si to zratal, tak keby ju pustil za 8, stoji ma aj tak minimalne 113000 - lpg 1500, tie kolesa 20tky 800e, servis co je nutny urobit 1000e...a ktovie co este pride, X5 neni lacny spas :)
http://bmw-x5.autobazar.eu/46i-at-id4712166.html inak aj tato 4.6i je na predaj, ma uz LPG tu na klube sa predala asi pred pol rokom/rokom ? Fotky bohuzial STRASNE, nazivo vyzera urcite lepsie
Fusso napísal:co som sa informoval oficialne lpg do tochto motora stoji okolo 2200e. Pred mesiacom sa predala ta 4,8 zo Sturova za 11tisic do NR aj s LPG a 18/20" alu.
LOKI napísal:
,,ta,, ? myslis asi tu šedu peknu...tu riesime modru
LOKI napísal:ta modra vyzera super, zachovala...podla foto nevidno KM, len ked som si to zratal, tak keby ju pustil za 8, stoji ma aj tak minimalne 113000 - lpg 1500, tie kolesa 20tky 800e, servis co je nutny urobit 1000e...a ktovie co este pride, X5 neni lacny spas :)
http://bmw-x5.autobazar.eu/46i-at-id4712166.html inak aj tato 4.6i je na predaj, ma uz LPG tu na klube sa predala asi pred pol rokom/rokom ? Fotky bohuzial STRASNE, nazivo vyzera urcite lepsie
Fusso napísal:anu tu sedu. Viem ze sa tu riesi ta modra z HC. Napisal som to len preto lebo kazdy tu ospevovuje ze jaka je dobra cena. Popri tom ta zo Sturova bola bez zavad (co sa o tejto modrej neda povedat) s lpg s mensim najazdom km s lepsou vybavou a predavala sa vyse roka sice cena na zaciatku bola uplne inde ale aj tak...
Fusso napísal:co som sa informoval oficialne lpg do tochto motora stoji okolo 2200e.
brian87 napísal:
no podla foto vypada pekne...skoda ze tam nenapsial alebo neodfotil tie KM ...co sa tyka kolies tak letne by som si dal na nu ine nie tie co on k nim ponuke..ja by som tam dal nejake s falcami a rozmer 20-22" a plyn to by som do auta ja osobne nehcel...ked osm videl niektore ake bomby maju v kufry tak z toho batozinoveho priestoru je este mensi...
ViktorDDD napísal:
do 8valca stojí LPG aj so zápisom od 1300 do 1800, podľa toho kde to robia a aký systém, za 2200 to by bol obrovský ojeb