... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
patrik159
Autor témy
Auto: bmw e36 316i
Kraj: Košický

Re: nestartuje bmw 316

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 20:26

a este neviete mi niekto este poradit co moze byt s brzdami ked pedal brzdy ako kedy prepustal hlavny valec valec som vymenil posilovac tak isto kvapalinu netratim valecky netecu a je ovzdusneny dobre proste przdy zaberaju az ked je pedal tvrdy to jest v polovici ale to uz na plno do polovice ako keby nic a na predchadyajucich autach co som mal tak pekne ked som sa dotkol pedalu hned zaberaly a tu do poli nic a potom uz total smykom aj ked je motor vypnutz tak pedal stlacim do polovice ako keby bol nastartovany neake rady

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Septembra 2013, 00:24

toto si pisal z nokie 3310? ani bodka, ciarka, nic, vsetko v jednej celej vete.. clovek aby hadal kde zacinas vetu :-s

toto vidim na posilnovac, pripadne problem s jeho odvetranim.
ked to spojim s celkovymi problemami s motorom co mas, tak by to aj sedelo.. treba poriadno zaizolovat sanie..
komplet vsetko co ma so sanim spolocne dat dole a popozerat.. vsetky hadice, tesnenia.. musi to byt tip top..
aj ked co sa tyka startovania, tak tam mozes mat komplet sanie odstrojene a to musi nastartovat....

patrik159
Autor témy

Pondelok, 30. Septembra 2013, 18:09

ďakujem za radu skúsim.a sorrac za tu predchádzajúcu vetu ale,ponahlal som sa dnes som pomenil všetky podtlakové hadičky a pretesnil všetko a posilnovac je ešte maksii.neviem skúsim ešte vime nit ten podtlak co je v posilnovač a uvidím

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Septembra 2013, 21:57

no ono to prakticky ma byt makke, ved od toho je posilovac posilovacom, pomaha ti pri brzdeni.. len to ze je to makke, to ma aj brzdit a ak to tebe nebrzdi, tak ti volade unika tlak zo systemu potom..vsetky brzdove hadicky skotrolovane? chce to skusit ze sadnut do auta, dvihnut, a niekto zospodu nech cekuje ci nepresakuju hadicky 8-[

patrik159
Autor témy

Utorok, 1. Októbra 2013, 21:27

Nic nepresakuje, uz som prezeral kvapalina sa netrati, a zistil som ze sici pri hlave pravdepodobne mi poslo tesnenie pod sacim potubim.ale najprv musim zrobit elektriku, lebo dnes mi zhorela kabelaz poh volantom a v soferovich dverach.Lebo predchadzajuci majitel vimenil poistku 5 amperovu za 30 amperovu, cisty debil, ale co uz som rad ze to nedopadlo horsie.Ozaj neviete ktore cidlo je na teplotu chladiacej kvapaliny?Su tam dve, jeden modry a jeden cierny modry som vimenil ale neviem naco je ten cierny

patrik159
Autor témy

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 16:55

no z brzdami to uz je ok problem pol v gumicke na 3tom streku bola roztrhnuta prob lem je stale so startovanim noze to podla vas robit tepelny snimac cidlo teploty som uz vymenil

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 7. Októbra 2013, 13:38

bol si s tym na diagnostike?...ja som bol vcera a snimace mam v pohode.u mna je chybna lambda a mam niekde skrat na vahe.asi kabel
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

patrik159
Autor témy

Pondelok, 7. Októbra 2013, 20:58

cawte no na diagnostike som bol,a nevedel sa spojit s autom.Podla mna to bude len neake cidlo lebo ked necham auto vonku celu noc tak rano nastartuje pekne,a tak isto aj ked je zohriate na prevadzkovu teplotu.Ale ked auto vychladne nie uplne cca o take 4-5 hodiny je este trochu vlazne vtedy nic len toci toci a toci.Proste nechytne.Naskoci len vtedy ked odpojim vahu vzduchu a naspet ju napojim asi tak o 10-15sekund ma tendenciu zkapat ale udrzi sa a potom uz ide ok.vravely mi ze mam tam dva cidla co som si vsimol aj ja.Po usilovnom hladani som zistil ze jedno cidlo je cidlo teploty a to druhe tepelny snimac.cidlo teploty je nove stare je len to druhe skusim este to a uvidim.Hlavne musim najst niekoho kto to otestuje poriadne na diagnostike.Zatial vam dakujem za rady a privitam aj dalsie.

patrik159
Autor témy

Štvrtok, 10. Októbra 2013, 19:23

cawko dethXtreme pocuj nevies kde zozeniem tu prirucku ako nato co si tu niekde spominal diky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných