Jaro aj mne to celkom dobre hreje keď boli teraz nedávno 2 stupne bez wbasta po 2km v kombinácii s vyhrievaním bolo príjemne a teplý vzduch bol asi za raz toľko.
Čo sa týka webasta môj názor je veľa šťastia

som sa stretol minimálne so 4 prípadmi kde webasto nejde csuka530d si ma prekvapil hádam prvý čo to fakt používa a ide mu to

. Webasto má veľa háčikov napr. nákladný servis, podmienky štartu ako nízka teplota, dostatočný stav paliva, nabitý akumulátor. Ak sa náhodou niečo stane webasto si zapíše chybu a po 3 ich musíš vymazať lebo sa samé zastaví a už nepôjde. Nechcem maľovať čerta na stenu ale aby si potom v zime nenadával na to že máš vymlátenú baterku po treťom vybití chybu na webaste a nakoniec ti viac krát nepôjde a budeš to musieť riešiť ako ti ohreje interiér. Takže také veci že za koľko to bude zohriate by som riešil ako posledné alebo vôbec najprv to musí bežať.
Ja moje riešim už celý rok lebo mám strhnutú hlavu čerpadielka aj s tou rúrou na pripojenie hadice a neviem ju zohnať. Je to kus plastu a chcú za to 120€ podotýkam kus plastu nie čerpadlo.