... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Ukáž mi toho kto kúpil auto s funkčným webastom že nič neriešil aby išlo ani nemazal chyby... BTW ja sa radšej porozprávam o tom čo mi nejde a skúsim dospieť k riešeniu ako keby som mal tvrdiť že mi všetko ide a doma ticho nadávať a plakať že toto a hento mi nejde nie som ten typ tak isto ako ani ten že si budem honiť ego sladkými rečami o cukríku sú to predsa len 11 a viac ročné autá a na ten vek sú podľa mňa v slušnom stave a je dovolené priam sa to dá aj očakávať že niečo sa vyskytne občas na tomtakže tak
![]()
A nejde mi len diaľkové ovládanie a zámok pásu to ti pripomínam terazwebasto mám mimo auta takže to momentálne nemám vo výbave
Díky Jaro už sme sa o tom rozprávali niečo dohodneme
csuka530d napísal:A ze fici na 100 %... Urcite nebude s tym vsetko v poriadku, pretoze webasto sa musi vypnut automaticky pri nizkom napati baterie, ale stale dostatocnom na to, aby auto este dokazalo nastartovat.no jediná vec na mojom aute čo dokonale fakcí .
je pravda že treba mat bateriu v perfektnom stave
mne sa uz stalo že v -18 C som musel peso do roboty 1.5kilometra :))))) hlavne ze v aute bolo teplo.
VladoRK napísal:Zdravím, chcem sa spýtať ako je to s tým kódovaním. Mám webasto ktoré funguje perfektne. Keď je von chladnejšie tak naštartujem motor a webasto sa automaticky zapne a krásne dohrieva motor. Pri 70 stupňoch sa vypne. Avšak chcel by som to používať aj ako predohrev motora ale keď na mid displeji stlačím buď tie hodinky alebo BC tak sa mi nič neukáže len zmiznú tie čísla na rádio stanice a FM, AM a ostatne kktinky ale žiadne Aux vent/heat sa mi neukážu. Dá sa do dáko nakódovať? Mám e39 530d 135kw 6/2000.
Vďaka za odpoveď.
Mám tento displej.