... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
DaDav
Auto: BMW 318is
Kraj: Košický

Re: vrzga volant a stopy oleja na roznych miestach

Nedeľa, 22. Septembra 2013, 19:26

Dusinas napísal:
tak update:
vcera som spravil 10 klikov pred spanim a v nadrzke mam tolkoto oleja

Obrázok

zistil som ze to co mi tecie nie je hadicka od nadrzky ale daco uplne ine. co je to k..va za hadicku?

Obrázok
Obrázok

no a po odmontovani tej velkej plastovej blbosti na vrtulku som mal lepsi pohlad na stenu motora a senzor a bolo tam k videniu toto:

Obrázok

fotim to tiez preto lebo jeden fliacik olej mam pod tym cerpadlom a aspon viem odkial tecie ten olej aj ked neviem co je to za hadicku z ktorej tecie a neviem co s tym ale druhy fiacik oleja mam pod tymto senzorom a od oleja je cely senzor aj kabel a neviem preco, ako, z coho a ci to nie je nahodov motorovy olej :/

asi s tym zajdem na ucnovku nech mi to kukne majster a potom asi dam niekomu spravit

to dajak cudne mas nie? keby ta hadica tiekla tak potom by nebolo cele cerpadlo za****** ale iba spodok ak sa nemylim .. skus tam dat nove podlozky... popripade vsetko ocistit od spiny ,trocha pojazdit a kuknut skade to ide.. olej mas celkom dobry , moj bol cierny a jako voda =D>
akt. BMW E36 ///M,318is Coupe TECHNOVIOLETT METALLIC INDIVIDUAL
eX. BMW E36 ///M,320i Coupe MADEIRAVIOLETT METALLIC (302) INDIVIDUAL

Flog
Auto: 330xi, x3 3.5i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Septembra 2013, 14:31

Dusinas napísal:
doplnam info: na krizovatke ked tocim na mieste tak huci, a pri jazde v zakrute sa ten zvuk zvysuje spolu s otackami cize to bude cerpadlo probably (?)

pod autom som bol dneska, ocekoval som to co som napisal :D viac uz nedokazem :D dneska pocvicim pred spanim kliky a zajtra otvorim nadrzku. slubujem!

nevládzem sa prestať smiať na tvojom vyjadrovaní :D
Black angels
X3 F25 3.5i
E46 330xi Touring
EX:E91 330i Touring MaXO.. predane pri 178 000km
EX:[size=85] E36 318i 1996 predane pri 460 300 km

kiwic
Auto: e87 130i
Kraj: Prešovský

Sobota, 5. Októbra 2013, 10:52

Na to senzore je O-kruzok, vymen ho, vystriekaj motor s arvou, oplachni ho vapkou a cekuj ci ti este niekde tecie olej.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ng_case-2/
diel c. 7
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Októbra 2013, 11:02

mne to robilo tiez....ked som rezal lavotocivu zakrutu tak bolo ticho a ked som rezal pravotocivu tak hucalo jak elektromotor....tieklo mi riadenie a robili mi to mali servo oleja....
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Dusinas
Autor témy
Auto: E36 318iS
Kraj: Nitriansky

Utorok, 8. Októbra 2013, 19:07

jo, je tam malo servooleja, nedosiahne hladina ani po tu rysku co je na viecku a cely je speneny jak aha pena (komunisticke deti snad este poznaju). zajtra vymenim olej a ocekujem. mne to bzuci jak elektromotr aj ked stojim, pretym mi to bzucalo len ked som vytocil motor do oblasti maximalneho vykonu

Dusinas
Autor témy
Auto: E36 318iS
Kraj: Nitriansky

Streda, 9. Októbra 2013, 18:02

Flog napísal:

nevládzem sa prestať smiať na tvojom vyjadrovaní :D

tak si precitaj uvod mojho pribehu :D

kiwic napísal:
Na to senzore je O-kruzok, vymen ho, vystriekaj motor s arvou, oplachni ho vapkou a cekuj ci ti este niekde tecie olej.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ng_case-2/
diel c. 7

diky, skusim...myslel som si ze mam taky imbusak ale bol o cislo vacsi a ten dalsi o cislo mensi :lol: takze si musim pozicat.

a tiez vdaka seckym za rady. zatial to vyzera nadejde, oleja bolo ppci malo tak dufam ze po vymene uz nebude ubudat a nebol problem vaznejsieho charakteru. diky borci :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní