... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
banned napísal:Aby to bolo na 100%, tak prepisat v TP:
1. nastriekat auto /zmenit farbu/
2. kontrola originality - 80e
3. obvodny urad dopravy, zmena farby tusim 6 alebo 12e kolky
4. dopravny inspektorat zase 6 alebo 12e kolky
Tie 3-4 kroky mozno robia naraz na obvodnom urade. V kazdom pripade, na KO sa ide uz po zmene farby a nasledne sa robi administrativa. Tiez mi znamy fizel hovoril, ze pokial ide o odstranitelny polep/dip proste hocico odstranitelne/docasne, staci zapisat do vynimiek, ze automobil ma odstranitelnu zmenu farby, realne mi vsak o tom nikto nic povedat nevedel, ani na fizlici, ani na obvodnom...
Inak zazrak ala racer dip oproti normalnemu plastidipu ziadny necakaj, samozrejme predajca si bude tvrdit svoje, lebo potrebuje predat. Ale "racer dip" ani nic take nevyslo od vyrobcu plastidipu ako druhotny produkt urceny presne na auta. Je to produkt vyrobeny z plastidipu druhou osobou. Nic specificike a zazracne... Skor zriedena sracka.
jkk napísal:Mam plasti dip par mesiacov ak chces moj nazor napis ss....
banned napísal:Ale "racer dip" ani nic take nevyslo od vyrobcu plastidipu ako druhotny produkt urceny presne na auta.
banned napísal:Je to produkt vyrobeny z plastidipu druhou osobou. Nic specificike a zazracne... Skor zriedena sracka.
Ripper napísal:No ide mi o to ci to potom musim zapisat do technicaku a aky je postup pri tom. Najprv ist na policiu a potom nastriekat auto, alebo najprv nastriekat a potom ist..?
jkk napísal:jkk
Lipo69 napísal:No podla toho hovoris tak nic moc, a este kolko ta vysla cela ta sranda, pripadne kolko by to vyslo cele bezneho cloveka.
Nech si to viem porovnat s celolakom, tam co som sa informoval vo viacerych lakovniach tak to vychadza 1300-1600 a to myslim kompletnu zmenu farby (napr z modrej na cervenu)
Brano13 napísal:no pridam moj nazor kedze s tym uz dost dlho pracujem a predavam to.
samozrejme ze nie, je to konkurencny produkt k foliateku, cardipu a plasti dipu. Uplne od ineho vyrobcu.
Brano13 napísal:. . . . .
V servisoch ti spravia BMW3 za 360-500Eur. Zoznam certifikovanych servisov najdes tu:
http://poplastuj.sk/zoznam-certifikovan ... i-servisov
Ak to porovnas s kvalitnou lakovackou ktora stoji 1000 a viac eur, tak aj keby ze kazdy rok menis tak si na rovnako po 5 rokoch nehovoriac o tom ze lakovacka po 5 rokoch uz nevyzera boh vie ako. A RACER DIP, alebo plasti dip si mozes zakazdym naniest v inej farbe.
. . . . .