zdravim, takze vsetko sa to zacalo tym ze mi zacal vrzgat volant. dobre, vravim si, (v skutocnosti to bolo piiiiip piiiiiip piiiiiiip atd...) to moze byt hocico. potom som si tu cital o tecucom serve, vymene servooleja a vtedy som si vsimol ze cim viac zakrut prejdem tym viac to vrzga, tak si vravim asi bude niekde vytlacat ten servoolej. tak som isiel dneska nad jamu, utrel stare stopy oleja, nastartoval a tocil parkrat volantom tam a spat (medzitym som zabudol ze mam zaradenu rychlost, pustil som spojku a skoro letel vzduchom v aute s tukom pri volante....KKT som no co uz). blizsi popis dole na fotke (senzor som od oleja zabudol utriet).
*le klik
http://img545.imageshack.us/img545/4347/5x3p.jpga takto vyzera mlacka pod autom po jednej noci (epicentrum velkej mlaky (vodicova strana) bolo pod cerpadlom, co znamena ze jeden mensi fliacik je pod senzorom a druhy/treti pod ramenom a silentblokom spolujazdca). servoolej by mal byt sice cerveny (tusim) ale ked je stary a ze bmw uvadza lifetime bullshit tak sa moze transformovat do ciernej.

nadrzku so servoolejom sa mi nepodarilo otvorit lebo som slaby piece of shit a davam male vahy na bench, potom som ale kukol len tak zo zvedavosti na hladinu oleja v motore a hla, co nevidim, cca liter v <>, na ryske bola uz pri spodnom onom (sak vite co myslim) a ked som ho menil cca pred 2500km tak bolo v strede tej rysky. (motorvy olej tiez nie je cierny, zatial je pekny hnedy) par kvapiek sa mi objavilo tuto ale tam to obcas vyslzilo uz ked som kupoval.

so....ide o jeden suvisiaci problem alebo mam dva a mam si hodit lano?
PS: E36 318is M42 ´93