... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
bigcatno4
Autor témy
Auto: E 39
Kraj: Zahraničie

Problem s trasenim

Streda, 4. Septembra 2013, 12:29

Caute chalani, mam problem predpokladam s kolesami ale moze to byt uplne nieco ine. Od rozbehu mi kope od kolies ako keby som mal nakopnute koleso, ked pridavam tak sa az to kopanie zrychluje. Pret je predpoklad ze su to kolesa alebo klby. Uz dlhsi cas mi zo zadneho laveho kolesa vychadzal ako keby taky lamavy zvuk ako keby bolo nieco v bubne a sekalo sa to v nom. Jeden mechanik mi povedal ze je to spadnuta pakna ale prejavovalo sa to najviac v zakrutach kde bola tato strana najviac zatazena. Ten zvuk to roby stale ale pred tyzdnom sa objaviloaj toto kopanie. Citim to aj na volante aj na pedaloch, pri pomalom jazdeni je to celkom otravne a dost razantne ale ked idem nad 130 tak to uz take nie je. Pri brzdeni ziadny problem. Ziadne chvenie, cukanie ani nic podobne. Napada vas niekoho co by to mohlo byt?Diky za kazdu radu ;)

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Problem s trasenim

Streda, 4. Septembra 2013, 13:29

Moze to byt viacero veci. Treba pomaly vylucovat. Co ta vyjde najlacnejsie, tak dat auto na zdvihak, pozret vole na ramenach, dat vyvazit kolesa, ked tak zhodit dole kotuc a pozret tie pakne, skusit ako je na tom lozisko. Horsie ak to bude kardan. Ale treba zacat jednoducho, aby si neplatil blbosti. To pride az neskor.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných