... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:...
dogg88 - preco myslis ze by mala v zime radost skoncit?staci si nekupit cinske gumy ale nejaku normalnu znacku.
ice.blade napísal:druhovyrobu mas na cokolvek a je jedno ake mas auto vzdy najdes nahradu ktora je lacna
kosti123 napísal:pri prehliadke zavodom bmw v mnichove nam hovorili, ze napriklad matrice na lisovanie karosarskych dielov uskladnuju este 10 rokov po tom, ako odide posledny takyto model z linky aby mohli vyrabat diely a potom matrice predavaju inym vyrobcom.
Dogg88 napísal:kym nepride zima![]()
Dogg88 napísal:Musite uznat ze proti Quattro (alebo X drive) maju klasicke RWD BMWcka slabsiu priechodnost...to je proste fakt
Rocker napísal:po autoškole som skočil hneď do BMW a hneď 170koní a bola aj zima(január). nemal som s kým jazdiť, nemal mi kto poradiť. jazdil som úplne sám. sem a tam som mal na mále, ale nie vždy moja vina, taká situácia sa mi predsa mohla stať aj v malom aute. jazdil som po vode, člapkaniciach.. ani raz som nedostal šmyk. jediný strach som mal, že auto bolo pre mňa široké. kamoš, čo mi robí servis má zmluvu s autokelly a všetko zoženie bez problémov, ak nemajú na sklade, z prahy to má na druhý, tretí deň doma. a nie su to vôbec najposlednejšie a najlacnejšie diely na trhu. servisovať bmw je úplne v pohode, čo sa týka dielov aj vykonávaných prác. 170koní vidím skôr ako výhodu a hlavne v kopcoch a prípadnom predbiehaní. len ma ťa na pedáloch "rozum".![]()
![]()