... všetko o BMW ...
.Nakoniec sme dorazili
.Keď som Miška videla,hneď som vedela,že to je to pravé autíčko.Dali sme jazdu. Môj priateľ a jeho kamarát (mechanik) pozerali motorickú stránku a ja detaily. Všetko bolo OK.Motor v poriadku a karoséria nemala nič vážne. Len malinká preliačina na prahu. Ja v myšlienkach som už videla cestu domov ako sa na striebornom krásavcovi ,,vybláznim,,Tak a už sa len povybavovali papierovačky a krásavec bol môj
.Bol to magický dátum,1.február 2013.Mimochodom 3dni pred mojimi narodeninami. Čo vám poviem,krajší darček som nemohla ani dostať
........nadro napísal:To dole pri páke ten display je čo navi?
nadro napísal:To dole pri páke ten display je čo navi?
serwo napísal:Omegy mali hlavne motoricky hodne spolocneho s BMWAle ta 2,5 tds bol taky nepodareny motor. Malokto si ho chvali. Ja som dost najazdil na Omege benzinovej 2,5i a spokojnost - velmi pohodlne auto.
Inac gratulujem ku kupe a hodne stastnych km bez nehod a poruch.
Pežot napísal:
Oplisti s 2,5 tds nemajú žiadne problémyževraj najlepší motor aký sa dal do omegy vybrať.
Pežot napísal:Pravda, horsie to bolo s 2.0i a 2.0 DTi.serwo napísal:Omegy mali hlavne motoricky hodne spolocneho s BMWAle ta 2,5 tds bol taky nepodareny motor. Malokto si ho chvali. Ja som dost najazdil na Omege benzinovej 2,5i a spokojnost - velmi pohodlne auto.
Inac gratulujem ku kupe a hodne stastnych km bez nehod a poruch.
Oplisti s 2,5 tds nemajú žiadne problémyževraj najlepší motor aký sa dal do omegy vybrať.