... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:hosi volal som tomu romanovi on len umyva auta a dofukuje kolesa :) ale hovoril ze uz sa stretol stakou vecou a poradil mi ze v autolakovni take veci robia brusenje a atd...sikovny to chlapec :)
? nechnááápemved mi brusil lak a daval dokopy interier, co bol nafetovany ?
ani ne heh no on len voskuje ...ked som mu povedal co chcem hned vedel ze nemdobre a ked som mu povedal ze mam ciernu farbu tak sa pomodlil a doporucil ma na ine oddelenie
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:hosi volal som tomu romanovi on len umyva auta a dofukuje kolesa :) ale hovoril ze uz sa stretol stakou vecou a poradil mi ze v autolakovni take veci robia brusenje a atd...sikovny to chlapec :)
ani ne heh no on len voskuje ...ked som mu povedal co chcem hned vedel ze nemdobre a ked som mu povedal ze mam ciernu farbu tak sa pomodlil a doporucil ma na ine oddelenie
Mu hrabe , ja mam prudko tmavomodrua mam nahaku , nahlasim sa k nemu na cistenie interieru a ked tam budem , tak mu rovno poviem, ze nech aj lak vybrusi ...
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:hosi volal som tomu romanovi on len umyva auta a dofukuje kolesa :) ale hovoril ze uz sa stretol stakou vecou a poradil mi ze v autolakovni take veci robia brusenje a atd...sikovny to chlapec :)
Mu hrabe , ja mam prudko tmavomodrua mam nahaku , nahlasim sa k nemu na cistenie interieru a ked tam budem , tak mu rovno poviem, ze nech aj lak vybrusi ...
sak ked donesies smirgel tak ti aj prebrusi
lajo napísal:Aktual, ja som kúpil kozmicky čiernu metalízu, som to kupoval v DE, pršalo, a doma sa kukám, čo to je? že by prach? začal som to dávať dole s okenou, tak 90% mi tiež šiel ale stále málo.
balino napísal:njeco som nasiel treba vyskusat![]()
http://www.umyauto.sk/umyvanie.html
Renovácia laku 990,- Sk
– umytie karosérie šampón + vosk, vytretie a osušenie karosérie jelenicou, odstránenie jemných škrabancov a kruhov po automatických umývarkach, prebrúsenie laku a oživenie farby elektrickou vysoko otáčkovou leštičkou a brúsnymi pastami 3M, ručné nanesenie vosku s obsahom TEFLONu, vyleštenie karosérie elektrickou vysoko otáčkovou leštičkou
BMino napísal:coze???a ja ked toto niekomu robim tak komplet za 100 - 300 sk podla toho kto to je
Xader napísal:ano viem, vola sa Roman - 0903 379 976...mali sme u neho 2 auta a 100% spokojnost. Vybrusi lak , ze je ako novy a aj cisti interieri , ze to vyzera ako nove z fabriky - taktiez osetruje kozu.
Ja som mu daval na vybrusenie laku Patrola, kde mam dooost velke skrkance a krasne to spravil. Fakt odporucam, je z BA ... - smer Rača. Ulicu si nepamatam.
Nie je drahy, zapise si kilometre a podpises s nim papier , ze sa ti autom nebude jazdit - max. z ulice do garaze.Auto hotove ani nie za 24hodin.
Ma aj web, ale neviem to najst...vecer doma sa na to pozrem.
Maco bawo napísal:skús prosím pozrieť ten web, to by som aj potreboval, lebo nejakí kokoti pojebaní petržalskí mi už prebehli kľúčami okolo dverí a spojlera![]()