... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sooky napísal:Ver si comu chces... a tak mi prosim ta este vysvetli, ako to ten kanadsky dealership dokazal potom vobec niekomu predat so stocenymi kilometrami. Existuje totizto "Vehicle History Report" a tam sa dozvies dokonca aj kde majitel byval a ako sa stahoval... a taketo car-check reporty sa pridavaju uplne automaticky ku kazdemu predanemu autu a to su ine reporty ako ked ma darex nalepene na skle nejake pritruble "certifikaty kvality" od firmy sediacej na tej istej adrese ako je sidlo darexu.
dalsia vec : vies si predstavit co by vysudil v amerike zakaznik od dealera keby mu dealer povedal ze auto nebolo burane a pritom auto burane bolo? Vies si predstavit ako rychlo by dealer prisiel o strechu nad hlavou vratane celej svojej rodiny keby zakaznik prisiel na to ze auto ma najazdene o 20000 mil viac ako je na tachometri? Chalan americky sudny system funguje trosicku inak ako nas.
zaver : tomu co si povedal - ze si na vlastne oci videl ako nejaky kanadsky dealer stacal kilometre - VOBEC neverim. Neviem cim to bude...