Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:46
moze mat menej km v carfaxe ale nemoze mat menej km na tachometri ako ukazuje carfax. To je jasny podvod, strasny sud bez diskusie, atd, atd. A to co si videl na vlastne oci a my si nemozeme ziadnym sposobom overit, tak to urcite nebol nejaky velky seriozny autorizovany dealer co ma na placi patsto vozov ale suflikant slovenskeho typu [mozno mal rodicov zo slovenska? emigrant? :) ]
v Amerike v takomto pripade nemas co riesit, zakaznikov pravnik osklbe dealera jak spinavu zmoknutu sliepku. Vratane ohrozenia zivota kvoli bezpecnosti a podobne veci ; ja osobne som v US&A :) nikdy nebol ale moj brat si tam kupoval dve auta. Odhliadneme od ulizaneho stylu predavacov, ale kilometre falsovat... to nie. To co je u nas 99% na dennom poriadku tak v amerike moze byt tak 0.01% a to naozaj len ti najodvaznejsi ktori planuju za tyzden zmiznut.
tam je totizto bezne, uplne normalne a spolocnostou akceptovane [!!], ze niekto jazdi 200km denne do roboty a naspat domov, cize za pat rokov mas kludne najazdenych 350000km = povedzme 200000mil aj drobne a nikto sa nad tym nepozastavuje. U NAS NA SLOVENSKU MA KAZDY MUDRLANT V RITI DIERU A AUTO CO MA NAJAZDENE VIAC AKO 70000KM ZA DESAT ROKOV JE POVAZOVANE ZA UPLNY SROT. Tak preto sa staca u nas trosicku viac ako v US&A... U nas proste ludia nechcu pocut cez stotisic kilometrov.
tot vsjo.