... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 06:38

No neviem neviem, stahovanie KM je dost celosvetova zalezitost.. kep som si bral MB tak este v CARFAXE mal menej KM zapisane ako auto malo najazdene a o dost hodne. Tak chalani ved jak som povedal, vy ste profici na ameriku ;) Zijete tam urcite hodne dlhe roky :lol:
Jack Daniels + Coca Cola :)

sooky

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:46

moze mat menej km v carfaxe ale nemoze mat menej km na tachometri ako ukazuje carfax. To je jasny podvod, strasny sud bez diskusie, atd, atd. A to co si videl na vlastne oci a my si nemozeme ziadnym sposobom overit, tak to urcite nebol nejaky velky seriozny autorizovany dealer co ma na placi patsto vozov ale suflikant slovenskeho typu [mozno mal rodicov zo slovenska? emigrant? :) ]

v Amerike v takomto pripade nemas co riesit, zakaznikov pravnik osklbe dealera jak spinavu zmoknutu sliepku. Vratane ohrozenia zivota kvoli bezpecnosti a podobne veci ; ja osobne som v US&A :) nikdy nebol ale moj brat si tam kupoval dve auta. Odhliadneme od ulizaneho stylu predavacov, ale kilometre falsovat... to nie. To co je u nas 99% na dennom poriadku tak v amerike moze byt tak 0.01% a to naozaj len ti najodvaznejsi ktori planuju za tyzden zmiznut.

tam je totizto bezne, uplne normalne a spolocnostou akceptovane [!!], ze niekto jazdi 200km denne do roboty a naspat domov, cize za pat rokov mas kludne najazdenych 350000km = povedzme 200000mil aj drobne a nikto sa nad tym nepozastavuje. U NAS NA SLOVENSKU MA KAZDY MUDRLANT V RITI DIERU A AUTO CO MA NAJAZDENE VIAC AKO 70000KM ZA DESAT ROKOV JE POVAZOVANE ZA UPLNY SROT. Tak preto sa staca u nas trosicku viac ako v US&A... U nas proste ludia nechcu pocut cez stotisic kilometrov.

tot vsjo.

babo
Autor témy

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:58

Ja tiez samoska nevravim, ze to je v USA uplne vylucene, to nie. Ale fakt nebezpecne. Znami tam ziju vyse desat rokov a vies z coho maju strach? Ze sa ich maly pobije v skole a niekto ich bude zalovat... A podobne. Naozaj si to preber s nejakym europanom, co sa odstahoval do USA, uvidis, ako je to tam so sudmi v skutocnosti. Tam naozaj kazdy kazdeho neustale zaluje.

Nemyslim si, ze by to stallo normalnejsiemu delaerovi za ten obrovsky risk, ale nikdy nic nie je vylucene, to je zas pravda :)

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 21:26

no neviem ake skusenosti maju ostatny ale bratranec odisiel do ameriky pred nejakym casom ...(mal nejake opletacky s interpolom) tak sa tam dostal cez mexiko a za sest rokov tam nadobudol pekne znamosti a tiez prachy............az kym mu neprisli na to ze ma falosne doklady tak musel prec...............ale teraz ma doma x5ku z ameriky a limuzinu Lincoln L70 mam aj foto ak by niekto chcel vidiet............tiez doviezol nejake motorky ked uz mal objednany kontajner...........vravel ze suciastky mu posielaju kamarati z ameriky za lacny peniaz...........a teraz momentalne dovaza MLka a Cayenne z ameriky a predava ich tu............celkom mu to slusne vynasa............a s prihlasovanim nema velky problem...........
bmw e39 530i "01

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 21. Augusta 2008, 06:52

kupil som usa model a som spokojny a diely tie iste co eu verzia...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných