... všetko o BMW ...
WooDoo napísal:Nebol si náhodou niekedy vo Zvolene tak cca v polke apríla na SHELLke s kamarátom kupovať jednu e46 318iq ?
WooDoo napísal:Tak sme sa stretli vtedy na pumpe. Ja som predával s priateľkou octaviu. Bol som tam aj na e34. Inač chlap na nej stále jazdí s nejakými čiernymi kolami.

.. Mám ju možnost vidiet dosť často naživo a je to krasavica riadna..
 .. Mám ju možnost vidiet dosť často naživo a je to krasavica riadna..lubošzm napísal:Je to riadna jebačka Roman.. mohli by sme niekedy pofotit moju tricku a tvoju m3ku.. Mám ju možnost vidiet dosť často naživo a je to krasavica riadna..

..
 .. 

Za posledny rok som najazdil iba par KM, auto nema STK, baterka KO,  su objednane diely na udrzbu. Nebol vobec cas, ale zas prislo obdobie kedy sa mozem autu s laskou povenovat.
  Za posledny rok som najazdil iba par KM, auto nema STK, baterka KO,  su objednane diely na udrzbu. Nebol vobec cas, ale zas prislo obdobie kedy sa mozem autu s laskou povenovat. 
											trunek napísal:žeby comeback? raz ju asi od teba kúpim. Fakt pekné autíčko. Ešte si pamätám ako si ma previezol 1x na tom

:)
 :) 
											TheCarista napísal:ak sa budes nudit, kludne sprav nejake videjko tejto 316ky:)