takze hlava bola vybrusena. v minulosti sa tam tie ventily mozno stretli ale vsetko bolo uz opravene ked si niekto dal namahu vymenit rozvody tak dal aj tu hlavu doporiadku. no k tym svieckam su nove len ta jedna bola zle zakrutena. a aj olej je este zlty takisto sa teraz nebude menit.
tak novy motor je konecne na mieste no este to nieje skompletovane. dal som na vase rady a zohnal som origo zvody bude to urcite lepsie, len musim na ne pockat pridu postou z ciech. ale to neznamena ze ho nenastartujem bez nich
Tak auto už konečne jazdí motor ide len sa z neho ozýva nepríjemné klepanie. Pravdepodobne to budú zdvihatka. Bolo podozrenie aj na rozvody ale sú dobre a bol zmerany aj tlak oleja a tlaky vo valcoch.
hlasim sa po dlhsej dobe, zdvihatka este klepocu. za studena je klud ale jak sa zohreje olej je to peklo. jazdim s nim sporadycky nechcem ho moc zatazovat v takomto stave. buduci tyzden planujem vymenu tak snad uz bude pokoj. pridavam jednu fotku cestou na carat.
ahoj aky je pocitovy rozdiel vo vykone po vymene motora, oplati sa to menit? Mam tiez M40 a v cabriu mi to zatial celkom staci, tiez som rozmyslal nad vymenou za iso
rozdiel tam je citit hlavne vo vissich otackach. urcite nelutujem ze som ho tam dal ajked to stalo dost penazi . a ci by sa to tebe oplatilo tazko povedat zalezi od tvojich priorit.
Škoda že sa nedá dať laik ako na FB, hodilo by sa mi to tu Tuším že som ťa párkrát videl v Bernolákove asi sa nemýlim Len na fotke si trocha viac v pozadí
konecne som si nasiel cas na auto a coto som na nom porobil v poslednej dobe som ho dost zanedbaval. navoskoval som karoseriu+osetril vonkajsie plasty, spojazdnil ostrekovace (museli ist nove hadicky) dalej som nakremoval kožu, opravil strechu (mierne zatekalo cez stehy). Zohnal som si IS lizatko ajked iba laminat, namontoval som ho len tak pre radost napevno pojde radsej az na jar.
uvažujem dať na masku m3 trikoloru viď foto. páči sa mi to a vela triciek to nemá, čo vy nato hodilo by sa mu to? mimochodom auto je momentalne v Banskej Bystrici u kamarata v servise kôli motoru a čakam na rozhodnutie či sa motor oplatí zachranovať alebo pôjde druhý.