... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Thomas320i
Auto: BMW 320i e46
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW ZRAZ - SLOVAKIA RING ...10. Augusta 2013 INFO. str 1

Utorok, 23. Júla 2013, 11:38

Vstupne na auto s vodicom: 10€ - v cene je parkovanie priamo v padocku, moznost vyskusat si driving academy a slalom zadarmo, vyskusat jazdenie po okruhu, drifty a sprinty, vecerna afterparty

Na variante trate 3 budu zaroven SPRINTY a DRIFT. Sprinty budu na cielovej rovinke smerom do protismeru merane profesionalnou casomierou a Drifty budu klasicky na prvych styroch zakrutach tejto varianty s koncom na horizonte. Za tieto discipliny bude jednorazovy priplatok 20€ na cely cas od 10:00 - 18:00.

Ako to je teda s tým platením? Ak tomu správne rozumiem, tak ked zaplatím vstupné 10eur, tak sa môžem povoziť po okruhu, aj drifty aj šprinty. Ak ale chcem byť pritom ešte aj meraný, tak až potom musím zaplatiť tých 20 eur?

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Utorok, 23. Júla 2013, 12:51

V cene budeš mať spanilku po trati slalom na Driving Academy parkovanie v paddocku a školu šmyku. Ak chceš ísť na šprinty alebo drift tak doplatis 20€ a môžeš jazdiť v tychto disciplínach buď naostro alebo len pre potešenie to je na tebe za voľné jazdybsa pripláca 30€ :wink:

diLucca
Auto: Emerican trak

Utorok, 23. Júla 2013, 23:51

Este nema nick, zatial je to jeho prvotina BieloModrejWrtule..

Inak ako to bude s vyjazdami mimo trate, technickou kontrolou, prip. "poistnymi udalostami"(nehody a tak)?

Skypco

Streda, 24. Júla 2013, 14:35

diLucca napísal:
Este nema nick, zatial je to jeho prvotina BieloModrejWrtule..

Inak ako to bude s vyjazdami mimo trate, technickou kontrolou, prip. "poistnymi udalostami"(nehody a tak)?

Vyjazdy z trate zabezpecuje Rescue sluzba, ktora Vas z vybehovej zony trate odtiahne a skontroluje stav vozidla a nasledne pusti znovu na trat. Takato situacia samozrejme nastava, len ak sa s vozidlom uz neviete pohnut a opat vratit na trat pricom ste ostali v strkovej vyjazdovej zone stat..

Na Exit-e nepusti tratovy komisar ziadne vozidlo s nevyhovujucim stavom.., samozrejme kazdy ucastnik po absolvovani skolenia si bude vedomy ze ma mat vozidlo v dobrom technickom stave a moja rada je.., ti ktori sa moc nevyznate a neviete ze uz miernym klopkanim Vam cap na vasom vozidle naznacuje vymenu dajte si vozidlo pred zrazom skontrolovat, aby ste vylucili pripadnu volu capov.., stalo sa nam totiz aj pri natacani promo videa ze jednemu z ucinkujucich sa uvolnil spodny gulovy cap na ramene.., takze si vyskusal aj odtah z trate:)..

Poistne udalosti na ziadnom zraze nie su a je jedno ci je to letiskova draha, uzavrety areal alebo okruh.., v momente ak nejde o verejnu komunikaciu ide len o skodovu udalost, ktoru si medzi sebou musia ucastnici vyriesit sami.., samozrejme da sa uzavriet havarijne poistenie aj pre tento pripad, ale je financne narocnejsie..

Martin DNV
Auto: E30 cabrio

Štvrtok, 25. Júla 2013, 21:11

ak bude auto posluchat pridem aj ja E30 318is cabrio 8)

dodo555
Auto: e30 318i cabrio

Piatok, 26. Júla 2013, 08:01

napis aj mna e30 cabrio

parkovanie bude podla modelov alebo ako kto zaparkuje?

Skypco

Piatok, 26. Júla 2013, 09:29

Parada kabriolety posilnuju stavy :wink: .., jedine delenie pri vstupe bude pre Mka do M pavilonu.., Filip ta o chvilu dopise:)

Btw Som zvedavy ci niekto pojde v Driving Academy na polkruhu do tej sprchy s otvorenou strechou :D .., ja to mam uz vyskusaneee, ale trochu mi strechu robili baby:))..

dodo555
Auto: e30 318i cabrio

Piatok, 26. Júla 2013, 21:30

Skypco napísal:
Btw Som zvedavy ci niekto pojde v Driving Academy na polkruhu do tej sprchy s otvorenou strechou :D .., ja to mam uz vyskusaneee, ale trochu mi strechu robili baby:))..

ak bude take teplo ako hlasia tento vikend tak s radostou :D

Skypco

Piatok, 26. Júla 2013, 22:56

dodo555 napísal:

ak bude take teplo ako hlasia tento vikend tak s radostou :D

Tak to sa mi paci:).., konecne slovo do bitky :D ..

Skypco

Piatok, 26. Júla 2013, 23:40

Nakolko nam aj vela pisete a velakrat su to velmi trefne otazky tak si jednu dovolim zverejnit, aby mala prinos aj pre ostatnych :wink:

Zdravím,

Poprosil by som pár info ohľadom zrazu. Je prilba povinná aj na šprinty ? (alebo len na jazdu po okruhu) a je povinná aj pre všetkých spolusediacich v aute ?, resp. je možné pojazdiť po okruhu aj so spolusediacimi v aute ? Prípadne či helma musí byť homologizovaná (mám helmu na Cross Motorbike).

Je možné zaslanie nálepiek na okno na dobierku za akúkoľvek cenu ? Určite by to tu na východe rozšírilo počet došlých BMW nadšencov.

PS: CHválim krásny nápad a verím, že to bude nezabudnuteľná akcia :thumbup:

Dakujeme za podporu a verime ze si ziadny BMW nadsenec nenecha ujst takuto akciu:).., pisete mi aj na FB do BMWfans aj do sprav ze fandite a drzite palce naozaj si to velmi vazime, lebo sa snazime urobit Vam a aj pre Vasho milacika nezabudnutelny den.., dokonca mi pisal jeden klubak ze pridu podporit tuto akciu az z Anglicka na vrtulovych karach s opacnym riadenim :wink:

..ale podme k otazkam:
Okrem arealu Driving Academy (Školy šmyku) je helma na okruhu povinna vzdy a pri vsetkych disciplinach na okruhu, ktorymi su sprinty, drifty a volne jazdy.., v kazdom vozidle je povolena maximalne dvojclenna posadka, ktora musi byt priputana bezpecnostnymi pasmi a musi mat na hlavach helmy.., ak by s tym chcel niekto vybabrat ze exitom prejde na hlave s helmou a pocas jazdy si ju da dole bude tratovymi komisarmi stiahnuty dolu vyvesenim cervenych vlajok!

Povolene su vsetky motorkove helmy, ktore splnaju normu E+cislo.., su to vsetky oficialne predavane helmy na nasom trhu.., ak helmu nemate alebo na stitku nie je pismeno E s prislusnym cislom v kruzku nemusite mat obavu na Slovakia Ringu sa da na cely den za 10€ takato helma pozicat..

Co sa tyka nalepiek sa Vam vyjadri Filip..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných