... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:urcite ste vybrali najlepsie, akurat ja by som volil urcite 6 hrncekov pod kapotu![]()
a pisal si vo vybere aj touareg, to mal byt tiguan? lebo tym padom to velkostou nesedi.. hocijak je tam dost velky rozostup, jedine Q3 a X1 su v rovnakej kategorii :-) touareg je mimo velkostou a honda je mimo kvalitou..
+ 2.0tdi je skvele? :-) no neviem.. s par som sa stretol uz a starsi 20d 150ps v kamosovom kupecku schova vsetky do vacku.. o tych novych 2 litroch o bmw ani nehovorim..
inak je k tomu 8kvalt automat? tym padom uz vobec neni o com
vela stastnych km bez nehody, krasne auto
el_dodis napísal:...do X1 6 valec ani nemontuju imho na auto tych rozmerov je to aj tak zbytocne a ten motor ma jazdnu dynamiku zrovnatelnu so "starym" 6 valcom, ktory mas napriklad aj ty, fuxo
gregor: velmi pekne, super vybava a motor!
no_nick napísal:pri kupe si musi kazdy zvazit na co auto vlastne potrebuje...
BMW X1 asi nebude ziaden "pussymagnet", ale celkovo to nie je skarede auto...
mam presne ten isty motor 2.0d xdrive v mojom sluzobnom aute a maximalna spokojnost, mimochodom kolesa aj farba su tiez rovnake :)
jazdim s nim dlhe trasy, spotreba velmi fajn, vykon postacujuci, priestor zodpoveda tomu na co sa pouziva-obcas ked tam musim hodit nieco väcsie..., vyssi posed je velmi pohodlny, celkovy dojem velmi dobry...
najviac sa mi ale na nej paci panoramaticka strecha, ktora sa tiahne az dozadu...
takze vela radosti z jazdy a stastnych km!
Fuxxo napísal:pekne je to auto kua![]()
kačo napísal:veľká paráda
LOKI napísal:kamo ked pojdes cez BA mas u mna pivo...42 šušnov dať za X1 chrochtáka![]()
![]()