... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Alfi,ale to je jasné.....ale ja mám problém ktory neviem zatial vyriešiť......tu nejde o taky pokles vykonu,ako na grafe....tu ide úplne o niečo iné,proste,niekde je chyba, lebo auto mi jazdí,paradne od 2700 ot. ,a malo by už od 1700.....proste tá geometria nadstavovania nefunguje správne..(ked ju zapojím,tak zase ide dobre do 2500, a potom je to hluché...ako keby zostávali tie lopatky priklopené viac ako treba........(opíšem ti to mojim laickým dojmom...proste ako keby sa ten ventil nevracal v tej chvíli tak ako má, a preto sú dlhšie priklopené a vykon je brzdený)...či už je to mechanický problém, poškodený podtlakový ventil,alebo el.ventil(pressure convertor),alebo to bude nejaká súčiastka čo ovplivnuje nadstavovanie plniaceho tlaku-geometriu lopatiek,tak to neviem a preto sa to snažím zistiť.......((((((((((
takže buď zatial jazdím......že auto nejde odspodu,ale potom jebne do sedadla............
alebo budem jazdiť...........aut má tah odspodu,ale od 2500 je to hluché.....tak si môžem vybrať....pokial to nedoriešim.....ja som si vybral prvú možnosť.....