Konecne som sa nastval a dokoncil to... prikladam nejake fotky. Na pocudovanie to bolo relativne jednoduche. Aj ked tam nieje predrazeny otvor v zadnej opierke, je to spravene tak ze sa to da vyrezat bez vacsich problemov.
Najskor som si z vnutornej strany prilozil plastovy diel a oznacil otvor. Vyvrtal som diery po celom obvode, pilou by to slo asi jednoduchsie, ale ziadnu vhodnu som nemal po ruke. Musel som potom este otvor upravovat aby presne pasoval na ten plastovy diel, ktory sa tam vklada. Najme hore a dole su vystupky, pre ktore treba spravit miesto. Robil som to zase vrtackou a pilnikom. To zelezo z ktoreho to je vyrobene je relativne makke takze sa s nim da pracovat. Ked je otvor spravne vybruseny tak staci uz len vlozit z oboch stran plastove diely, a zosrobovat dokopy. Ja som pre istotu este natrel plochy kde bolo obnazene zelezo olejom aby nehrdzaveli. Vysledok je po vlozeni plastov na nerozoznanie od originalu.
Celkovo asi najtazsia cast bola vymontovat a znovu namontovat tu zadnu lavicu, ktora ma asi 10 kilo. To namontovanie naspat ide naozaj len vo dvojici. Prikladam manual ako na to:

- IMG_1657 (Small).JPG (53.07 KiB) 2813 zobrazení

- IMG_1658 (Small).JPG (42.58 KiB) 2813 zobrazení

- IMG_1659 (Small).JPG (39.47 KiB) 2813 zobrazení

- IMG_1660 (Small).JPG (50.58 KiB) 2813 zobrazení