je to 100 a jedno, nemam to este ani poriadne nastavene a hra to omnoho lepsie, aj ked som len radio nahodil bez basaku to bol velky rozdiel. To seriove radio to strasne zabija. Keby to radio hralo normalne, dvere boli trochu vytlmene a repro normalne osadene tak aj seriova hudba (harman kardon) by bola bola celkom postačujuca
super....ja tiez rozmyslam,ze by som povodne radio najradsej nechal a to druhe niekde skryl,aby to vyzeralo na classic.....mozno si poziciam niejake napady ked mozem
zosik mi už tiež prišiel, už mam takmer všetko na inštalaciu tak sa len do toho pustiť. Inak mi zomrela baterka varta, mala 2 a pol roka takže som kupil ďalšiu, skusil som bosch aj ked vyzera rovnako ako varta plus idem ešte meniť olej, snad cez vikend.
jkk: suvis tam nebude, baterka bola KO este pred tym ako som začal, ale pomohol som jej asi aj tym že som v zime s autom takmer nejazdi a alarm ju uplne vybil niekolko krat a dobil som ju vzdy len trochu jazdou. Teraz som ju nabil poriadne s nabijačkou a vydržala asi 10 min pustenej hudby...
tak cez vikend som pokracoval s výrobou domcekov pre repro, jeden sa už trosku približuje Plus som zohnal novy zosilovač DLS A3 čo pojde na predne kompa, takže rainbow je na predaj