Sobota, 27. Júla 2013, 21:13
ALAS napísal:Pekne si ho dal dokopy od kupy, doslova na nepoznanie

.
Ked uz si ho daval lakovat nemohol si dat vyvarit a nalakovat tie dierky po lednakch na streche

?
A na tie "elektrony" sa vykasli ani ich nestriekaj na cierno je to zbytocna namaha podla mna, vydrz s nimi este tuto sezonu dosetri a na dalsiu zozen nejake pekne origo BMW disky.

A interier sa ti nepacil cerveny podla mna to robilo celkom v pohode kontrast, ci ty radsej black in black?

taktiez som vsimol ze stropnica bola poodlepovana cim si ju lepil a nastriekal?
Vdaka

Strechu dam robit az buduci rok, nevyzera az tak velmi zle, aby to potrebovala hned...
Nad elektronami som uz premyslal a nato bude cas az v zime, ked bude auto na plechacoch... Ak by som siel do inych kolies, jedine originalne

Interier no... Nepacila sa mi velmi ta farba a ajtak som vedel, ze to vsetko budem rozoberat. Ked som videl na bazosi komplet cierny intros v Michalovciach tak som ani chvilinku nevahal. V lepsom stave su tie sedadla + boli tepovane a velmi pekne vonaju... Zo stropnice som strhol celu latku, ktora uz nedrzala, vycistil som vsetko brusny papierom (po nasim "smirglom"

) a nakoniec som minul tri handrty a asi pol litra technickeho benzinu

Odmastil som to vsetko od lepidla a nastriekal som ju dvoma obycajnymi matnymi ciernymi sprejmi (2 x 400ml). Je to lepsie ako som si myslel...
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green
ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/
ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic
ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black
ex E34 520i "90 black italian social lpg