... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Jozef napísal:Tak aj o tej 323i som dosť tak rozmyšlal lenže tam sa bojim stale spotreby paliva sem tam možno tomu pridam a ta spotreba nebude 8,6 ako maš napisane. Kolko ma tak priemer spotreba 318i?? je tam moc velky rozdiel? a potom zas viac platit oid neho a všetko do toho.
Jozef napísal:Tak aj o tej 323i som dosť tak rozmyšlal lenže tam sa bojim stale spotreby paliva sem tam možno tomu pridam a ta spotreba nebude 8,6 ako maš napisane. Kolko ma tak priemer spotreba 318i?? je tam moc velky rozdiel? a potom zas viac platit oid neho a všetko do toho.
Jozef napísal:Som tu nováčik takže prepačte ak ste to tu rozoberali už niekedy a o bmw neviem až tak moc veľa toho tak by som potreboval poradiť . Rozmyšlal som o kupe BMW jedna sa o radu E46 ročnik 98,99. Rozhodoval som sa medzi autom 320D 100 KW alebo 318i 85 Kw. Zaujímalo by ma či by tam bol veľky rozdiel medzi naftou 100kw a benzinom 85 kw a ktore auto by bolo výhodnejšie kupiť tak celkovo spotreba + udržba auta.
Jozef napísal:pozeral som aj tie auta prečo je nejak malo tych 323i som pozeral na bazar tak ich tam veľa nieje. Čo sa zle predavali a sa mi zda že ani novšie ročniky niesu.
Jozef napísal:pozeral som aj tie auta prečo je nejak malo tych 323i som pozeral na bazar tak ich tam veľa nieje. Čo sa zle predavali a sa mi zda že ani novšie ročniky niesu.
Jozef napísal:no nechcem vravieť ale je to dosť divne že sa vyrábali iba 2 roky na to že mali taky úspech ako vravíte.