Vcera som prisiel domov namiesto 13:00 az vecer. Dnes poobede idem uz zasa prec takze pruziny sa nestihli nahodit. Disky by som aj stihol ale kruzky ktore som zobral nepasuju!!!!! Zobral som rozmer 74,1-72,6, kedze ide o disky povodne z e39-tky. Tam ale vznikla zrada, pretoze disky maju stredovu dieru vacsiu ako 74,1 (chlapik ich mal na podlozkach ktore mali ten konus tak sam mi nevedel povedat aky rozmer pretoze podlozky uz predal a do disku sublera nevojde). Mohli byt frezovane? Je to uz aj tak jedno.
Takze dnes som akurat stihol zaviezt 1 disk do firmy aby mi vyfrezovali kruzky ktore budu pasovat kedze ide o atypicky rozmer. Problem je ale ten ze od pondelka budem na 2 tyzdne odcestovany. A chcem ist rovno na nivu takze dovtedy to asi nestiham. Max. ak tak kolesa. Aj to si nie som isty...kurva aj s takou robotou....
no skoda ze si nestihol nahodit a pofotit, na tie kola som mal zalusk aj ja na zimu, len na moj vkus su uzke.. tak som zvedavy jak to ukaze ale s pruzinkami to bude vyzerat super urcite..
Takze disky su na aute. Znizovanie je na spadnutie. Pruziny uz vozim v kufri. Len cakam na tu spravnu chvilu. Ale o tom potom.
Teraz ale riesim taku mensiu->vacsiu dilemu v mojej hlave, kedze snicery ktore mam nie su v 100% stave. Piste teda nazory, resp. dajte foto aka povrchova by sa hodila najviac v mojom pripade. Pohravam sa s 3 napadmi: -biela -titansilber metalic -lesteny kov...
dnes som vrazdil nudu brzdovou kvapalinou na interierovych listach :) ono to naozaj fukguje, ten hnusny gumeny bodkovany vzor je prec, mam to leskle cierne. Vysledok je dostacujuci ale nie uspokojivy. Chce to minimalne lak, pretoze ma to malo lesku. Foto dam len jednu, ostatne su napič
Dnes som to konecne polozil k zemi :) O to vacsiu radost mam z toho ze som to robil uplne sam (plus nejake DIY navody). Foto je spravene 30 sekund po zhodeni z heveru takze predpokladam ze to este kapku sadne. Krajsie fotky budu samozrejme neskor :)
junior:plany? kedze som sa financne rozhodil s peniazmi tak najblizsiu dobu nic extra nechystam. Mam v plane sa dalej pohrat s interierom (sportsitze, multif. volant, kozene manzety, tie listy dotiahnut do spokojnosti a podobne somarinky)