... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Flasho napísal:Pokiaľ viem, tak tie Mety sú lepšie, ako originál zabezpečovací systém a čo sa týka spoľahlivosti, tak žiadny problém, skôr dávam vinu tomu, že to dakto odjebkal pri montáži
TT-SIMIK napísal:
Meta imobilizery s tym sivým kolečkom na kluče, su na piču, vymontoval som ich už par a vždy bola porucha v zariadením, montáž bola vždy u ineho servisaka......takže viem o čom hovorím....par ludí by ti o tom vedelo rozpravat, ked ich auto nechalo na ceste.....
fafa111 napísal:GPS lojkator je na velku p..., je tak dobry ako kniha jazd pre zamestnavatela.
Alarmy su podla mna dobre koli vandalizmu. ak ti niekto sprta do auta, tak aspon vies, ze mas auto parkovat inde.
Moja priatelka mala v aute gps lokator, aj alarm aj zamykanie rychlostky. Auto ukradli, na tom GPS programe bolo pekne vidiet cas ze z kade a kam auto islo a ešte aj akou rychlostou. Auto ukradli o pol piatej rano, preslo asi 40km a tam stopa konci. Policia tieto veci dostala o pol osmej rano a policajt vážne pohrozil, aby som dotoho nestrkal nos. A kedze policia nepracuje tak ako v americkych akcnych filmoch, auto sa doteraz nenaslo.
Velkypre naš štát.
Tiež som toho nazoru, ze ked chcu, tak auto ukradnu. A nemyslite si ze v tom ide iba nejaky Jožko Mrkvička z Hornej Dolnej.