... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Etnies_za
Auto: Bmw e61
Kraj: Žilinský

Re: Najlepšie zabezpečenie pred krádežou e46

Piatok, 14. Júna 2013, 07:17

ked budu chciet aj tak vam to ukradnu ...
BMW E61 525da 2004
BMW F31 320d 2019

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Júna 2013, 11:48

Flasho napísal:
Pokiaľ viem, tak tie Mety sú lepšie, ako originál zabezpečovací systém a čo sa týka spoľahlivosti, tak žiadny problém, skôr dávam vinu tomu, že to dakto odjebkal pri montáži :!:

Meta imobilizery s tym sivým kolečkom na kluče, su na piču, vymontoval som ich už par a vždy bola porucha v zariadením, montáž bola vždy u ineho servisaka......takže viem o čom hovorím....par ludí by ti o tom vedelo rozpravat, ked ich auto nechalo na ceste.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Júna 2013, 13:23

Tak ja som ešte na mety nepočul zlé veci, ale ak si to ty riešil a boli KO, tak potom asi na nich naozaj niečo bude :|

TT-SIMIK napísal:

Meta imobilizery s tym sivým kolečkom na kluče, su na piču, vymontoval som ich už par a vždy bola porucha v zariadením, montáž bola vždy u ineho servisaka......takže viem o čom hovorím....par ludí by ti o tom vedelo rozpravat, ked ich auto nechalo na ceste.....
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

henro
Auto: E46 330dT
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Júna 2013, 11:02

zdravim. chcem si dat do E46 po FL namontovat zeder, volal som do Nitry, tam mi povedali ze do bmw zeder nemontuju, ze mam zavolat do Prievidze, tak som zavolal a tam mi povedali ze do E46 po FL sa neda namontovat, nechapem. Ved ako som cital niektori maju zeder aj v E46 po FL.
E46 330d Touring 135kw

fox1k

Utorok, 25. Júna 2013, 11:19

nevidím jeden dôvod prečo by sa tam nemal dať

pby
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 30. Júna 2013, 08:33

Myslim ze najlepsie je Zederlock v kombinacii s alarmom (ale takym co ma vlastne skrite napajanie aby sa nedalo umlcat odcvaknutim kabla baterie a pod.) a k tomu GPS lokator. Tak auto nukradnu ani keby chceli, lebo ak sa budu chcite zabavat odomknutim Zederlocku alarm bude hucat a nebude sa dat vypnut - cize zuteakju.. Druha varianta ze auto budu chcite nadvihnut aby predna naprava bola vo vzduchu (nieco ak odtahovka) ale aj tak bude auto hucat a alarm sa nebude dat vypnut, tize nebudu tahat auto co huci jak jeble :) a ak ano GPS ti da info kde bolo odtiahnute
OO(||||)°(||||)OO

fafa111
Auto: E36 320i coupe

Nedeľa, 30. Júna 2013, 09:22

GPS lojkator je na velku p..., je tak dobry ako kniha jazd pre zamestnavatela.
Alarmy su podla mna dobre koli vandalizmu. ak ti niekto sprta do auta, tak aspon vies, ze mas auto parkovat inde.

Moja priatelka mala v aute gps lokator, aj alarm aj zamykanie rychlostky. Auto ukradli, na tom GPS programe bolo pekne vidiet cas ze z kade a kam auto islo a ešte aj akou rychlostou :smile: . Auto ukradli o pol piatej rano, preslo asi 40km a tam stopa konci. Policia tieto veci dostala o pol osmej rano a policajt vážne pohrozil, aby som dotoho nestrkal nos. A kedze policia nepracuje tak ako v americkych akcnych filmoch, auto sa doteraz nenaslo.
Velky =D> pre naš štát.

Tiež som toho nazoru, ze ked chcu, tak auto ukradnu. A nemyslite si ze v tom ide iba nejaky Jožko Mrkvička z Hornej Dolnej.

epi
Auto: e46 FL

Nedeľa, 30. Júna 2013, 15:58

http://www.gme.sk/stavebnice-bezpecnost ... -p754-212/

Inspirated by transporter Frank :mrgreen:
Uz len najst miesto kam by sa to dalo sikovne schovat. A nachystat si chvilu trpezlivosti a sikovnych ruk...

pby

Nedeľa, 30. Júna 2013, 18:28

fafa111 napísal:
GPS lojkator je na velku p..., je tak dobry ako kniha jazd pre zamestnavatela.
Alarmy su podla mna dobre koli vandalizmu. ak ti niekto sprta do auta, tak aspon vies, ze mas auto parkovat inde.

Moja priatelka mala v aute gps lokator, aj alarm aj zamykanie rychlostky. Auto ukradli, na tom GPS programe bolo pekne vidiet cas ze z kade a kam auto islo a ešte aj akou rychlostou :smile: . Auto ukradli o pol piatej rano, preslo asi 40km a tam stopa konci. Policia tieto veci dostala o pol osmej rano a policajt vážne pohrozil, aby som dotoho nestrkal nos. A kedze policia nepracuje tak ako v americkych akcnych filmoch, auto sa doteraz nenaslo.
Velky =D> pre naš štát.

Tiež som toho nazoru, ze ked chcu, tak auto ukradnu. A nemyslite si ze v tom ide iba nejaky Jožko Mrkvička z Hornej Dolnej.

No dobre alarm mala ale nebo napojeny na auto bateriu ? To vedia rychle odpojit a tak alarm uz v nikom nebude vzbudzovat podozrenie. Ak ho ale nebudu vediet odpojit, vies je trocha naprd sa drbat autom ked na teba kazdy pozeral lebo stale huci ako dive. Prve co robia je odpoja alarm podla mna..
GPS lokator, bud to ho nasli a odpojili alebo nejako zatienili - ak ho odpojili bol zle skryti ak ho zatienili tak to museli vojst do nejakeho priestrou alebo kamiona - ak do kamiona tak posledna stopa je naprd ak niesu tak vymakany ze maju kamion musi to byt stavba a to sa da vpatrat aj bez policie.
Mala Zederlock ? Ak ano museli auto tahat aleni lanom ako to robia obvikle ale s nadvyhnutou napravou v predu a to potrebuju techniku co pridava na obtiaznosti.

Viem ze ked chu tak ho ukradnu ale zo zabezpecenim: alarm (vlastne napajanie + poriadne skryty); GPS (skryte); zederlock; defend lock na prevodovku - auto len tak neukradnu lebo je to poriadne komplikovane.
-auto ma zamknuty volant a prakticky sa neda odblokovat - cize iba nadvihnut predok a tahat
-auto ma zablokovane zadne kolesa s defentlockom a zaradenou rychlostou - musi byt tahane s nadvyhnutou prednou napravou ale s vyslapnutou spojkov
-to uz davno vyzvana alarm a ide signal na kluci (prip sms na mobil) ze s auto sa nico deje - utekas dole s buchackou 8) ak niesi v dosahu posielas: fizlov, znameho a pod.

Dokonca su makaci co maju zabudovany slzny plyn v kabine a ten sa da spustit nadialku ak mi pride signal z alarmu - to zlodejom spomali pracu s hladanim alarmu, gps, odpajania Zederlock a pod. v interieri a tebe cas kym prides k aute.
OO(||||)°(||||)OO

fox1k

Nedeľa, 30. Júna 2013, 19:01

nerobte si ilúzie, keď vám chcú auto ukradnúť...tak sa s ním môžete rozlúčiť (videl som prípad, kedy ukradli celé auto aj s garážou) :?

všetky veci v aute sú len na spomalenie, nie na zabránenie krádeži. treba si uvedomiť, že moderní zlodeji nie sú prevažne mechanici ale top elektrikári. to že má niekto skrytý alarm pomaly v nádrži, nejakého zlodeja trápiť nebude, vždy RJ jednotka musí byt napojená na určité obvody (nemyslím napájanie) :wink:
ďalšia vec, keď máte napríklad M3jku, myslíte si že Ferko s Dankom z Hornej Dolnej pôjde okolo a vidí M3 a povedia si berieme? kdeže, zlodej vás sleduje nie deň dva, ale mesiace :wink:

zederlock je super, ale už dávno sa dá prekonať, nie je to tak zložité ako si niektorí myslia

pekný príklad: napr VW Tuareg aby "zmizol" nemusí si ísť "kupujúci" ani do vnútra, vyreže sa do predného blatníku diera a napojí sa rovno na diag káble, že má auto alarm? po 10-15sekundách už nemá :wink:

epi
Auto: e46 FL

Nedeľa, 30. Júna 2013, 19:34

fox1k ma zas raz pravdu.

Viem o pripade kedy dotycny sedel v restike s vyhladom na auto. Zastavil kamion ktory mu zabranil vyhladu. Kamion odosiel a auta nikde. Na kamere z obchodu oproti bolo vidno ako medzi kamion a auto prisla "odtahovka", auticko zdvihli, polozili na korbu a odisli. Za nimi aj kamion :thumbup:

Alarm je proti vandalizmu. Zederlock proti corkarom-amaterom. Je to kazdeho volba aky zabezpecovaci system si da, aby kludnejsie spal.

jankuram
Auto: BMW E46 320i A5
Kraj: Košický

Pondelok, 1. Júla 2013, 09:23

Caute.

Ja som kupil E46tku uz s Keetec dialkovym startom, alarmom a imobilizerom v jednom.
Viete mi povedat, ci to je nieco spolahlive a poskytuje aspon nejaku uroven dodatocnej ochrany, alebo len zbytocne zerie baterku?

(presny model mozem pozriet ked budem doma)
2004 320i A5 Titansilber
ex: Ford Focus ST

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní