... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
JaroWD napísal:Ahoj,
dnes som si vsimol toto - zaparkoval som s autom a vypol som motor. Potom som spozoroval bzukot od stredovych fukarov. Huci to ako trafo.. Klimu som pustenu nemal. Iba sa mi sama zapla po starte ale potom som ju vypol.
Ked som pootocil kluc do 1 polohy tak to prestalo. Ak som ho dal naspet do 0 tak to zase zacalo -_-"
Mam E46 318i pred FL, Diky za rady
fox1k napísal:s tým časovým relé sa mi to nezdá, ako pozerám wds, tak relé tam nie je, všetko je to riadene z GM modulu
Flasho napísal:Neviem, ale ja mám na 100% v aute relé na interiérové svetlo a keď pomaličky zhasína, tak to pekne zabzučí, ale je jasné, že bez GM to nesvieti, ale medzi interiérovým svetlom a GM mám ešte relé, neviem prečo je tam, tiež som ho u každých aut nevidel, viem to len preto, lebo vždy od neho ťahám signál do AE, ak teda nemajú osvetlenie nôh, vtedy to ťahám odtiaľ, a vtedy som si všimol, že nie každé auto má ešte relé medzi tým GM a interiérovým svetlom. Takže tak![]()
fox1k napísal:
hmm, sranda, pozerám tie schémy a nič
Sk1r3x napísal:väčšinou bzučí tento hajzel malý , mne už nebzučí... Lopatky fukárov sa zatvoria do 2-3 sekúnd ... toto bzučalo aj minuty niekedy