... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Re: Bzucanie po vypnuti motora

Pondelok, 29. Júla 2013, 17:38

hmmm to su celkom zaujimave infosky, ale na urcenie problemu nadostacujuce: takze to zhrnme

1 ked mas klucik aj v 0 polohe nieco ti huci
2 raz si nenatankoval a zaparkoval niekde v lese(asi nakrivo) a porobilo ti to rozne veci s plavacikom
3 niekedy za jazdy citis benzin

1.Ohladne hucania, lokalizoval by som to najprv, ked stojis pri aute v tichu, musis to vediet lokalizovat - aspon priblizne
potom mozes odpajat spotrebice ktore tam su a zistis ktory to robi, ako citas vyssie mozu to byt vsetky horeuvedene problemy, ale aj nemusia

2.Ohladne toho plavaciku, je to uplne normalne, ked zaparkujes nejako uplne na krivo, robia to aj ine auta(viem o pripadoch, kedy ked si celom moc hore nevytlaci cerpadlo palivo hore, hlavne naftaky, tam je na vine cerpadlo)

3.Bud mas niekde chyteny vyfuk(to by si skor ale citil spaliny), alebo tam mas v motori nejaku netesnost, pripadne pozri aj tunel od kabinoveho filtra do vnutra
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

JaroWD
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Prešovský

Pondelok, 29. Júla 2013, 17:53

1. skusim zistit kde konkretne to huci....

2. nebol som v lese ale v istej dedine... Na konci danej dediny som sa bol otocit, vtedy som vysiel na mensi kopec, kde bolo auto asi 3 sekundy dost naklonene predkom hore. Potom som sa vratil naspet a zaparkoval pred branou kde bolo auto niekolko hodin na rovine. Az potom som si vsimol udavany dojazd 20km.....

3. Citit vonu benzinu nie spalin.. Nemoze to byt tuzingovym vzduchovym filtrom (to nie ja ale predchadzauci majitel)?

JaroWD
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 15:37

Uz cca tyzden ziadne bzucanie nepocujem...

Plavak mam asi uplne domrdany. Dnes palilova rucicka behala hore dole ako aj dojazd na BC zo 400km na 50km..

midnight_man
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Augusta 2013, 18:15

ak ma 318tka filter tam kde 320d tak hladaj problem tam. Kopec spojov, hadičiek hotový raj na netesnosti. Čistá vôňa benzinu je velmi nebezpečný zápach....ani nevieš ako a budeš horieť. Čo sa tyka palivomeru, ukazuje ti rychlosť auto? (ak ano, tak bude zrejme vada priamo v nadrži)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných