... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
100Milos napísal:mám e46 320d 110kw manual 6 rychlostný, na plnu nadrz resp kym nezačne svietit rezerva spravim cca 700km prevažne po meste nieje to málo? to vychádza 700km na 57l cez 8l spotreby....

hpbaxxter napísal:no ale na to, ze motor ma ten elektricky dohrev by sa to mohlo v zime aj lepsie spravat, nie? :-)

. Treba počkať na teplejšie dni a zbytočne nestresovať. Otec má na krátke trasy spotrebu na 306 1,4benzín 10litrov a nič si z toho nerobí
 . Treba počkať na teplejšie dni a zbytočne nestresovať. Otec má na krátke trasy spotrebu na 306 1,4benzín 10litrov a nič si z toho nerobí  aspoň sa tak tvári. Keď sa oteplí a pojdeš aj dlhú trasu kde využiješ aj ten 6q tak sa dostaneš na 5litrov v pohode.
 aspoň sa tak tvári. Keď sa oteplí a pojdeš aj dlhú trasu kde využiješ aj ten 6q tak sa dostaneš na 5litrov v pohode. v lete som mal tak 5.6 tiz podla BC a tak to aj na plnu nadrz vychadzalo...na polke mi to robi kolo 550km.rezerva sa mi rozsvieti ked mam dojazd okolo 150km a tolko sa da aj na tej rezerve skutocne spravit.ked som nedavno siel  ZA-BAa s5 som tankoval presnu polovicu nadrze a tam aj s5 mi vydrzala v poho.ked som prichadzal do ZA zacala svietit rezerva..ked som siel tam som siel 120 odtial 130-140 spotrbu mi ukazovalo rovnych 6L...ja som so spotrebou MAX spokojny na auto takej kategorie
  v lete som mal tak 5.6 tiz podla BC a tak to aj na plnu nadrz vychadzalo...na polke mi to robi kolo 550km.rezerva sa mi rozsvieti ked mam dojazd okolo 150km a tolko sa da aj na tej rezerve skutocne spravit.ked som nedavno siel  ZA-BAa s5 som tankoval presnu polovicu nadrze a tam aj s5 mi vydrzala v poho.ked som prichadzal do ZA zacala svietit rezerva..ked som siel tam som siel 120 odtial 130-140 spotrbu mi ukazovalo rovnych 6L...ja som so spotrebou MAX spokojny na auto takej kategoriemato12345 napísal:pridávam aditivum v takom mnozstve ako urcuje vyrobca

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Lipo69 napísal:V pohode no asi aj ja vyskúšam či to budem mat daky efekt

bruttus13 napísal:VIF+2Toil
 prezrad mi kolko mas nabehane na aute celkovo na tej 320cd?to uz mas CR ci este vstrekovacie cerpadlo :) ak to cerpadlo ako sa mu darí?:)
 prezrad mi kolko mas nabehane na aute celkovo na tej 320cd?to uz mas CR ci este vstrekovacie cerpadlo :) ak to cerpadlo ako sa mu darí?:) ), ked mu šliapnem na krk na dvojke po mestskej jazde, tak ovela, ale ovela menej dymí. Všimol som si ale aj to, že je to lenivšie :)
 ), ked mu šliapnem na krk na dvojke po mestskej jazde, tak ovela, ale ovela menej dymí. Všimol som si ale aj to, že je to lenivšie :)