taka otazka, mam na BMW 523i M Sportfahrwerk, a chcem sa spytat ci tam pasuju vyskovo nastavitelne podvozky napr. od JOM, a podobne, kedze nemaju uvedene nic take ze su len pre MSport. ?
je otazne ci mas m sportfahrwerk 1 alebo 2, ale cele to znamena to ze mas auto bud 2 alebo 3 cm k zemy a tlstejsi stabilizator a ked tam ides pchat kvalitky tipu jom tak gratulujem
btw je to jedno
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
origo, cize sachs. Origo, Sportfakrwerk I a Sportfahrwerk II maju rozdielne tlmice, hlavne co sa dlzky tyka tusim. Takze bacha na to. Napis Jarovi z DS auto, uz som od neho vyzvedal a vie to zohnat.
no lenze ja mam taky problem ze na pravo v zadu je zlomena pruzina a prehnuta miska o ktoru je opreta, takze radsej kupim cely podvozok JOM, ako 2 tlmice s 2 pruzinami za 400€.
keď ti ide len o cenu a nezáleží ti na komforte tak si tam daj jom
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Už keď je to tu tak by som sa opýtal odkedy dokedy sa dával podvozok M-I a M-II? Viete to niekto presne alebo kde sa to dá zistiť? Vo výpise výbavy z bavarie sa píše 704 M Sport suspension. Auto 540i po FL 10/2000.
EX 540i6 10/00 EX 540iAT 6/99 EX 540i6 6/99 EX 540i6 2/00 EX 540iA 10/00 EX 323ti 8/98
ja ti predám dva zadné tlmiče na E39, nikdy nepoužité s pružinami. Jedná sa o JOM, ešte sú tuším aj origo zabalené. za 100eur sú tvoje. Inak mám na aute komplet všetky 4 tlmiče JOM a ked si z okolia trnavy možeš sa na tom mojom aute aj previezť ako to ide
btw:ja viem, že sa do mna všetci pustíte, no pred tým ako som si kúpil komplet tlmiče jom som si prešiel vela diskusných fór a jediné kde sa na jom pičuje je slovensko. jazdí na tom vela ludí z česka, anglicka, ... vygoogli si zahraničné fóra či najdeš takú negatívnu odozvu. na moje obyčajné jazdenie po meste a tak to úúúplne stačí. hlavným argumenom prečo som si to kúpil bola osobná skúsenosť mojho kamaráta, ktorý mal na jome čo už to už nalietané.
no lenze ja mam taky problem ze na pravo v zadu je zlomena pruzina a prehnuta miska o ktoru je opreta, takze radsej kupim cely podvozok JOM, ako 2 tlmice s 2 pruzinami za 400€.