... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

G_POWER_M5
Autor témy
Auto: E90 330d
Kraj: Banskobystrický

Dnesna kolizia.

Nedeľa, 9. Júna 2013, 22:04

Dneskajsia kolizia.Ja uz fakt tych vodicov fakt nechapem.Idu z vedlajsiej cesty a idu akoby nic po hlavnej.

Neviete niekdo nahodou kolko trvaju vsetky veci ohladom poistky.Navine je on.Lenze ako dobre to poznam zase budem bez auta dost dlho.
Naposledy upravil/-a G_POWER_M5 v Nedeľa, 9. Júna 2013, 22:42, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Re: Dnesna kolizia.

Nedeľa, 9. Júna 2013, 22:26

Ak sa nenahneváš, urobíme to radšej takto, lebo ti bude každý prehliadať tvoj osobný album, zmaž si tie odkazy na ImageShack.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

G_POWER_M5
Autor témy

Nedeľa, 9. Júna 2013, 22:43

Dakujem . :thumbup:

pepo06
Auto: BMW E60 525d
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Júna 2013, 00:04

Ak ti môžem poradiť, opýtaj sa v poisťovni, že ktoré servisy sú pre nich autorizované a daj auto opraviť tam. Tým pádom nebudeš musieť riešiť toľko papierovačiek okolo preplatenia... servis by si to mal riešiť s poisťovňou priamo a tebe by mali vydať auto okamžite akonáhle bude opravené a nie až keď im to poisťovňa preplatí. Takže by si bol bez auta len na nevyhnutný čas. Ďalšia vec je, že neviem síce akú máš poisťovňu, ale niektoré, pokiaľ to ide z povinného zmluvného poistenia tak preplácajú aj náhradné vozidlo.

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Júna 2013, 09:17

to dieta na tretej fotke za volantom :lol: dnes uz ma vodicak kazdy :lol:

no a vazne, mne sa najviac osvedcilo riesit to rozpoctom, ze ti poistovna vyplati vypocitanu sumu oprav a das si to opravit sam, do tyzdna som mal auto a celkom som na tom zarobil.
tak isto to riesil nedavno kolega na novom passate..
no ak si to nemas kde dat sikovne a rychlo spravit tak to ries ako bolo pisane
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Didymus
Auto: E63 630i

Pondelok, 10. Júna 2013, 09:23

Fuha, nejaky rallye zavodnik :D
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Pežot

Pondelok, 10. Júna 2013, 09:47

maiki napísal:
to dieta na tretej fotke za volantom :lol: dnes uz ma vodicak kazdy :lol:

no a vazne, mne sa najviac osvedcilo riesit to rozpoctom, ze ti poistovna vyplati vypocitanu sumu oprav a das si to opravit sam, do tyzdna som mal auto a celkom som na tom zarobil.
tak isto to riesil nedavno kolega na novom passate..
no ak si to nemas kde dat sikovne a rychlo spravit tak to ries ako bolo pisane

Lenže na E60tku by som moc rozpočtom nešiel ;)

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 10. Júna 2013, 12:08

Duplom na e60 kde je predok z hlinika a neda sa normalne opravit ak sa poskodi ( myslim nosniky)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

G_POWER_M5
Autor témy

Pondelok, 10. Júna 2013, 13:16

To dieta nieje sofer,bol to cigan cierny ako tma ](*,) . Uz som bol v poistovni vybavil som si odtahovku do BB bmw servisu,zajtra ma prist ten pan co zhonosti skody na aute,potom ide auto do BMW ,este tam musim zavolat ci budu mat vobec cas to pozriet a kedy pridu dieli atd.Vybavil som si krici list takze vsetko preplatia oni.Som zvedavy ci nebude vidiet na farbe naraznika alebo blatnika rozdiel farby od starej.To by som bol nasraty!!!

bmwe34
Auto: e34 M50B25
Kraj: Žilinský

Pondelok, 10. Júna 2013, 13:34

moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.

pelo
Auto: e39 520i saloon

Pondelok, 10. Júna 2013, 15:44

bmwe34 napísal:
moja skúsenosť s poeisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medtzi S molníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo aouto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodo kumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákovv z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.

Klubaci Ti v tomto pripeade nepomozu. Musis kontaktovat SHMU, ktori Ti daju vyjadrenie o aktualnom pocasi v ten den v danej oblasti. Aj tak nie je vylucene, ze to budes musiet riesit cez pravnika, ale rozhodne by som to tak nenechal a isiel do toho...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Pondelok, 10. Júna 2013, 17:46

bmwe34 napísal:
moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.

Nic nove pod slnkom, mali sme firemny vozovy park chvilu v KOOPERATIVE, pri prvej skode mi v servise povedali ze fakturu musim zaplatit a ziadat si prachy od poistovne, alebo auto ostava v servise, kym poistovna nezaplati im. Dlho mi to netrvalo aby som pochopil...

banned

Pondelok, 10. Júna 2013, 18:42

Ken block ma vzdy prednost kurva
banned... ...connecting people :)

Pežot

Pondelok, 10. Júna 2013, 19:00

bmwe34 napísal:

Kooperativa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najhoršia poisťovňa, pokiaľ ide o poistné plnenie ](*,)

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Júna 2013, 00:06

Kooperativu nikdy viac, radšej si poistím auto u Jehovistov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných