... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

dnes uz ma vodicak kazdy
 dnes uz ma vodicak kazdy   

maiki napísal:to dieta na tretej fotke za volantomdnes uz ma vodicak kazdy

no a vazne, mne sa najviac osvedcilo riesit to rozpoctom, ze ti poistovna vyplati vypocitanu sumu oprav a das si to opravit sam, do tyzdna som mal auto a celkom som na tom zarobil.
tak isto to riesil nedavno kolega na novom passate..
no ak si to nemas kde dat sikovne a rychlo spravit tak to ries ako bolo pisane

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) . Uz som bol v poistovni vybavil som si odtahovku do BB bmw servisu,zajtra ma prist ten pan co zhonosti skody na aute,potom ide auto do BMW ,este tam musim zavolat ci budu mat vobec cas to pozriet a kedy pridu dieli atd.Vybavil som si krici list takze vsetko preplatia oni.Som zvedavy ci nebude vidiet na farbe naraznika alebo blatnika rozdiel farby od starej.To by som bol nasraty!!!
 . Uz som bol v poistovni vybavil som si odtahovku do BB bmw servisu,zajtra ma prist ten pan co zhonosti skody na aute,potom ide auto do BMW ,este tam musim zavolat ci budu mat vobec cas to pozriet a kedy pridu dieli atd.Vybavil som si krici list takze vsetko preplatia oni.Som zvedavy ci nebude vidiet na farbe naraznika alebo blatnika rozdiel farby od starej.To by som bol nasraty!!!bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poeisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medtzi S molníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo aouto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodo kumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákovv z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.
bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.

bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)