... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

E91 - zahadny kablik

Streda, 5. Júna 2013, 10:11

Caute

Pred casom som bol nuteny vybrat zadnu sedacku a vycistit to pod nou. Najpr som si nic nevsimol, no po nakliknuti sedacky naspat a povysavani auta mi na spolujazdcovej strane spod sedacky trcal konektor s 3 kablom, pekne omotany paskou. Dlzkou by dosiahol niekam k pumpe na dekliku nadrze pod sedackami (som si aj najprv myslel ze tam niekam patri) Zlakol som sa ze som nieco odpojil, no nenasiel som nic ine kam to patri. Hladal som v diagramoch, na nete, v TIS no nikde nic. Nastastie ma napadlo preverit si u kamosa s rovnakou E91 kde sme to kukli a tiez tam ma tento nezapojeny kablik.

Neviete naco tam vlastne je? Je to nieco servisne, alebo nejaka predpriprava pre zapojenie nejakej priplatkovej vybavy? (ale akej, vyhrievany sedak to nebude (lebo to E91 vzadu nema) a nenapada ma nic ine co by to mohlo byt)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Fox-racing
Kraj: Banskobystrický

Re: E91 - zahadny kablik

Piatok, 7. Júna 2013, 19:22

je to z odpojovaca baterie pouziva sa to pri preprave vozidla, pri predpredajnom servise sa to vybera a napaja sa priamo na akumulator v kufry.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných