... všetko o BMW ...
 )
 ) 

), plus spojka, zotrvak, valceky, pedale, atd. Vsetko potrebne na swap plus kolesa.
 ), plus spojka, zotrvak, valceky, pedale, atd. Vsetko potrebne na swap plus kolesa.

))) už som začal rozmyšlat že ti predal tie moje BBS čo som tam mal. ale tot ma zabylo.
))) už som začal rozmyšlat že ti predal tie moje BBS čo som tam mal. ale tot ma zabylo.Borisss napísal:Bezne sa 6kvalt Getrag 420 predava za tisicku ( s kamosom sme vybavili za 600€, ale to bola vynimka), plus spojka, zotrvak, valceky, pedale, atd. Vsetko potrebne na swap plus kolesa.
Nepotrebuje doktora, potrebuje uznanie za to, ze pochopil, ze je to takto jednoduchsie, rychlejsie a lepsie

Arnold napísal:Ak meni automat za manual tak to chapem, myslel som ze tam ma obyc. 5-stupnovy manual.

Little player napísal:To s tymi diskami a prevodovkou som pisal trosku s humorom. E39 treba dat na zdvihak a uvidi sa co dalej. Kazdopadne sa nejak budem musiet rozhodnut, lebo dva 4litre urcite nezvladam dlhodobo zivit...

. Nechcem tu obhajovat Audi, ale ma to trochu zobralo... Samozrejme ale ze cena a rok vyroby sa nedaju porovnavat.
 . Nechcem tu obhajovat Audi, ale ma to trochu zobralo... Samozrejme ale ze cena a rok vyroby sa nedaju porovnavat.