... všetko o BMW ...
Compton20 napísal:Ahojte, vedel by mi niekto poradit, bmw e60 530d, pdc funguje ako jedine ale aj to iba zvukovo.inac monitor absolutne na nic nereaguje.obcas sa zapne alebo iba blikne bielim svetlom ale po vypnuti motora zas nic.cd sa da z radia tiez iba obcas vybrat von.dakujem vopred za radu
rebuss napísal:casto listujem ebay a nedavno som nasiel CIC so vsetkym za cca 900e http://www.ebay.com/itm/BMW-e60-e61-e63 ... 173wt_1185 celkom fajn cena
RACERMAN napísal:Chlapi mam nasledovny problem, dnes som zapol klimu po dlhsom case a asi po cca 30 minutach jazdy vypadlo LCD, aj radio, neslo ani vybrat CD, skusal som hocico, ked som klimu vypol tak asi po cca 15 minutach vsetko nabelo a funguje normalne![]()
Ked sa zavada prejavila kazdu chvilu ako by chcelo nabehnut LCD ale nabehli len take pasy a zase zhaslo toto opakovane pri jazde dlhej cca 2 hod robilo tak 30x, CD bolo pocut ze nacitava a nic...
cuvacie senzory maly cudny neuplny zvuk aj gongane pasov
nemam ziadnu Navi vo vybave...
viete poradit prosim...
kde je ten CCC modul je to vlastne sposobuje to ten ?
len aky vplyv ma nato na klima v aute ?
airbone napísal:
ak nemas navi, tak nemas ani ccc modul. Mas CHAMP alebo MASK bez navigacie, s malym displejom.
Chyba moze byt aj na optickej zbernici, ak mas nahodou telefonny modul, tak ten dost casto ide srat a s nim vsetko zblbne tak ako popisujes, pripadne seka zvuk a idrive. Dalsia moznost je prehrievanie jednotky, vzadu je ventilatorik a ten mozno tiez isiel na velku potrebu. Ak nic z toho, tak skapina jednotka. Mas LCI alebo predface?
RACERMAN napísal:
Bluetooth modul mam
V aute je aj origo priprava na BMW telefon ale ten nemam osadeny ale v menu je
A auto 10/2004
co radis prosim Ta pozriet ?
Ten ventilatorik je v zadu na autoradiu? nepamatam si uz ako to je tam
Kazdopadne vykonove koncove stupne mam na autoradiu odstranene niekto to uz robil predosli majitel a je z tadial vytiahnuta linka do 4 kanaloveho zosilnovaca - dorobene v kufri
je mozne ze tu zavadu zazil a riesil to takto, ale asi len docasne riesenie![]()
bluetooth modul je v E60 v zadu v kufri? skusit odpojit?