tento problem som mal aj ja, komplet počas jazdy zhasinalo radio s dispejom a po chvili sa zapinalo a znova vypínalo, až kym jedneho dna komplet prestalo isť ! CCC-modul ,,kaput,,

odpajanie a znovu zapajanie baterie nepomáhalo, dokonca ani kupenie novej baterie Bosch S6 nepomohlo nakolko predchadzajuca S5 bola uz na 50%, IBS kabel bol v poriadku, takze mi neostavalo nic ine ako phladat nieco na nete: Novy CCC-modul s profi navi stoji , ako uz airbone spominal 670,- EUR. Riskol som a na nete som jeden nasiel napredaj. Ponukal mi ho Miro z BA, po dlhom rozhovore som sa nakoniec rozhodol a dohodol cenu za 250,- EUR. Poviem Vam že je vždy riziko. Treba sa poriadne popýtať vždy predavajuceho , odkiaľ ho ma a prečo ho predáva. Ked som ho uz nakoniec mal tak som ho ihned nahodil.
Parada , rosvietil sa displej a zacali fungovat aj niektore funkcie, no okrem zvuku ! Cize radio, cuvačky, gongy, atd. Len displey a nastavenie. Vedel som ze sa to bude musieť preprogramovať, to mi potvrdil aj Airbone a Brano zo ZV. A nielen to ale komplet bolo potrebne nahrať doňho novy soft, ciže posledný update z 11/2012 a dokodovat veci podľa výbavy, lebo tento CCC modul bol z auta co malo pro7logic hudbu, nočne videnie, atd. Vdaka Branovi ale aj Lubosovi s BMW BB, ktorí mi dali kontakt na Karola z BA sa to podarilo ihned a dokonca mi tam Kajo dal aj čestinu

. Konečne všetko funguje ako ma a ovela ovela rychlejšie

. Všetko ma to cca. vyšlo tak na 450,- EUR aj cestovaním.