... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
bmwbros
Auto: E60 530D
Kraj: Banskobystrický

Re: E60 530d - Vypina monitor a radio

Nedeľa, 16. Júna 2013, 07:28

tento problem som mal aj ja, komplet počas jazdy zhasinalo radio s dispejom a po chvili sa zapinalo a znova vypínalo, až kym jedneho dna komplet prestalo isť ! CCC-modul ,,kaput,, :( odpajanie a znovu zapajanie baterie nepomáhalo, dokonca ani kupenie novej baterie Bosch S6 nepomohlo nakolko predchadzajuca S5 bola uz na 50%, IBS kabel bol v poriadku, takze mi neostavalo nic ine ako phladat nieco na nete: Novy CCC-modul s profi navi stoji , ako uz airbone spominal 670,- EUR. Riskol som a na nete som jeden nasiel napredaj. Ponukal mi ho Miro z BA, po dlhom rozhovore som sa nakoniec rozhodol a dohodol cenu za 250,- EUR. Poviem Vam že je vždy riziko. Treba sa poriadne popýtať vždy predavajuceho , odkiaľ ho ma a prečo ho predáva. Ked som ho uz nakoniec mal tak som ho ihned nahodil.
Parada , rosvietil sa displej a zacali fungovat aj niektore funkcie, no okrem zvuku ! Cize radio, cuvačky, gongy, atd. Len displey a nastavenie. Vedel som ze sa to bude musieť preprogramovať, to mi potvrdil aj Airbone a Brano zo ZV. A nielen to ale komplet bolo potrebne nahrať doňho novy soft, ciže posledný update z 11/2012 a dokodovat veci podľa výbavy, lebo tento CCC modul bol z auta co malo pro7logic hudbu, nočne videnie, atd. Vdaka Branovi ale aj Lubosovi s BMW BB, ktorí mi dali kontakt na Karola z BA sa to podarilo ihned a dokonca mi tam Kajo dal aj čestinu \:D/. Konečne všetko funguje ako ma a ovela ovela rychlejšie :D :D :D . Všetko ma to cca. vyšlo tak na 450,- EUR aj cestovaním.
ex E60 530D sedan black

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Re: E60 530d - Vypina monitor a radio

Nedeľa, 16. Júna 2013, 08:05

Vcera som sa vozil cca vyse hodiny klima zapnuta obcas aj na max, vypinal som zapinal, nic vsetko slapalo bez najmensej chyby...

ked to este raz vypadne budem to riesit
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných