... všetko o BMW ...
 ja ju tam prilepim a bude pokoj
 ja ju tam prilepim a bude pokoj 

aby si o pol roka neinzeroval za 4300€
  aby si o pol roka neinzeroval za 4300€ 

, ale fakt, uz tie kolesa daj, lebo uz to vyzera, ze si tieto nechavas na najblizsiu zimu..
 , ale fakt, uz tie kolesa daj, lebo uz to vyzera, ze si tieto nechavas na najblizsiu zimu..
Dogg88 napísal:Steel Wheels Rulezzz
 kebyze su, tak niesu namietky
 kebyze su, tak niesu namietky  

Dogg88 napísal:Neboj nic...18" budu a mozno si splnim aj moj sen a budu 17" Borbety
Ale nepredbiehajme

Panak666 napísal:dalsi ///Mpower na klubeaby si o pol roka neinzeroval za 4300€

To bola najlepsia fake M3 na slovensku , aj dlho bude podla mna , a upravy na M3 ma stali 4000euro , cize asi ako dve bazarove 318is
 To bola najlepsia fake M3 na slovensku , aj dlho bude podla mna , a upravy na M3 ma stali 4000euro , cize asi ako dve bazarove 318is  na 318is by som sa asi do takej upravy nepustal, ja som mal aj dost dobry zvuk ked ze som mal nerezovy vyfukovy system od bastucku a 6 valec ako ma aj M3 cize vela ludi ked zapoculo zvuk ked som jej zakuril si aj naozaj mysleli ze to je M3 , 318is tak oklamat nedokaze ani vykonom ani zvukom, tak ze moja ex fake M3 je v klude
 na 318is by som sa asi do takej upravy nepustal, ja som mal aj dost dobry zvuk ked ze som mal nerezovy vyfukovy system od bastucku a 6 valec ako ma aj M3 cize vela ludi ked zapoculo zvuk ked som jej zakuril si aj naozaj mysleli ze to je M3 , 318is tak oklamat nedokaze ani vykonom ani zvukom, tak ze moja ex fake M3 je v klude