No tak ako pozeram tak posledný môj príspevok je rok a pol starý, pekne.
Tak teda napíšem zase po dlhom čase niečo. udialo sa pár vecí ohladom autička, tak to trochu rozíšem.
V prvom rade asi tak zhruba 4 mesiace do zadu som sa pohrával s myslienkou predaja. Ze sa vrátim znovu k E36, kedze mi E39 dakosi neprirástla k srdcu. Ale po dlhsom premýslaní som sa nakoniec rozhodol, že jej este dám sancu a skusim ju trosicku potobit.
Na zaciatok prisli na radu predné "TUZINGOVE" svetlá. Zohnal som použité origo predface so zatmavenými smerovkami.
Musel som vymenit stelovacie tycky (uplne dolámane).
Preleštit plast svetiel - super praca Stefo
A nahodil som LED AE
Hned to všetko inak ukazalo na aute ako tie tuzingi.
Ako druhe som riesil prednú kapotu. Kedze nejaký dobracisko mi cez zimu cez celu kapotu nakresli velké mužské prirodzenie, aby som bol slusný, asi ma musel poznat ked ma dobre odhadol

.
Takže som to musel ist dat zalestit a dakosi to nevyslo, zostal mi tam velký flak. Ale aj postupom casu mi zacala farba na kapote praskat a vyzeral som ako lienka.
Takze sup za kamosom lakýrnikom a dal som to prestriekat. Museli to zbrusit az do plechu, zistilo sa, že su tam 3 vrstvy. A potom nalakovat nanovo.
Teraz uz vyzera super a samozrejme aj celkový pohlad na predok auta (kapota + svetla) je uz omnoho krajší ako pred tým.
Pred nedávnom mi jeden FB clen natlacil chrobáka do hlavy. Len tak som na jeden inzerat, na rozpredaj E39ky napisal co by chcel chalan za kozene sedacky. Boli sice klasika, nie sportove, ale aj tak. A na to sa mi ozval tento chalan, že vezie z UK E39 na diely a ze su tam krásne a zachovale kožené sportsitze sedačky + tapce a poslal mi foto, len tak z von auta.
Naozaj vyzerali dobre. A bolo, hlavou mi zacal chodit chrobak jak svet.
Zhruba o týžden mi pise, že uz je auto doma, poslal fotky a hľa celý intoš je už nahodený v mojom aute. Konečne som sa dožil koženého intošu so sportsitze sedačkami.
Zároven som zhodil bočne tuzing prahy a dal nastriekat, kedze to lepili lepidlom, asi mamutom. Musel som vsetko zoskrabat a dat ich na novo nalakovat.
A pred nedávnom som od deda1 kúpil 3 ramenný volant, ktorý som dal nasledne obsit. Krasny je
To je zatial asi vsetko co som poriesil behom 2-3 mesiacov.
Pred zimou musim este vymenit termostat, lebo este furt mi kurenie nefunguje ako má a vymeniť cidlo ABS. Pomenit olej, filtre, preventívne dobiť baterku na zimu a cez zimu chcem vymenit moje 17" disky za 18". Dufam že na leto už budem na 18".