... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LOKI napísal:kamos si objednal unich prevodovku na E60 530D, chalan mu to doniesol, vsetko spisali a mechanik mu na druhy den hovori, ze prevodovka je zla, ma len 3 srouby na hydromenici namiesto 4 a je na slabsi motortak uvidim ako to doriesi snimi
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

airbone napísal:
ja nehovorim ze nikomu nikdy nic dobre nepredali a ze vyzeraju seriozne to viem, no len pokial nemas problem s nejakou vecou kupenou od nich, potom sa zacne objavovat ich druha tvar. Nedvihanie telefonov alebo detinske vyhovorky a sluby. TO ze chce kazdy zarobit je super, ale to ze zaraba na ojebavani a nestasti druhych, je zavrhnutiahodne. No na slovensku nasa legislativa a ubohe zakony prave takychto ludi plne podporuju. Okrem toho, firma PM autodiely uz neexistuje, premenovala sa na PMM s.r.o.
S touto firmou mam zle skusenosti. Kupil som od nich motor co mal byt do Toyoty Landcruiser minuly rok v aprili. Kedze sa motor podobal zobral som ho v dobrej viere, ze splna udane parametre. Kedze sa mi auto pokazilo v zahranici bolo to vsetko na rychlo a spoliehal som sa, ze dostanem co som si objednal. Zatial posobil pan Michalek ako ustretovy ochotny podnikatel-bol som mu vdacny,ze to vsetko vybavil. Ked sa zacalo auto opravovat ukazalo sa ze motor nebol z Toyoty Landcruiser ale z Toyoty Hilux. Ked som to oznamil panovi Michalekovi, tak mi tvrdil, ze motory su identicke a nemal by s tym bit problem. Zevraj keby som prisiel s motor za nimi tak by mi to bez problemov prehodili. Kedze to nebolo mozne a nechcel som riskovat, ze nakoniec sa motor prehodi a nebude fungovat tak som radsej objednal diely na povodny motor co stalo 3000 eur. Mechanika by som musel zaplatit tak ci tak a to vsetko s neistym vysledkom. Kedze som sa stazoval, za chvilu mi uz nik nebral telefon. Nakoniec sa mi podarilo s Michalekom spojit a dohodol som sa, ze im motor donesiem spat na Slovensko co bolo 2300km a ziadal som vratenie penazi. Motor som vratil a bol som este taky dobry, ze som im povedal, ze pockam kym motor znova predaju. Peniaze este stale nemam a ostalo pri prazdych sluboch. Takze neodporucam u tychto panov nic nakupovat!!! Su to hajzlici, co naslubuju hocico len aby zarobili! Robia Slovenskemu podnikaniu uzasne meno. Na buduce si preklepnem kazdu firmu na SK pred nejakym vacsim nakupom. Sam podnikam v zahranici, ale toto keby tu spravim tak som skocil-uz si nikdo u mna nic neobjedna. Dufam, ze tymto pomozem par ludom na SK aby ich tyto sraci neosrali ako mna!fox1k napísal:to tam doteraz za nimi nikto nebol osobne?
johnyfly1 napísal:este stale funguju?