... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jararak napísal:tak si skoncil, fister sa vyparil, dalej nevypluj nic nove, ale nasiel som v57 s easydis menu a vcelku sa to javilo funkcne, akurat ja neviem nic robit koli mojemu srotkompu takze funkcnost neviem potvrdit
kombo napísal:Zdravím chalani podarilo sa mi nainštalovať na moj notebook IBM T30 DIS aj SSS Progman bez vmware. Co znamena ze zapnem notebook a automaticky do dva a pol minuty mam pripravený DIS na prácu. SSS Progman startuje tak že pri starte mu zadam pod kolonku Boot: bootos 3 a nastartuje SSS progman. Ešte som to sice netestoval ale programy funguju 100%. .
airbone napísal:
Caf Jojo, chvala....... konecne niekto kto sa vie od nuly odrazit a spravit aj nejaky vysledok svojim usilim a casom....
tejto tlupe tu to budes asi zbytocne ukazovat, stejne tomu nerozumeju![]()
poslednykrat na pivku bolo fajn, kedy dame zasa? budem zasa sluzobne v pn/ba nasledujuci tyzden :) skladame staru vojensku helikopteru do muzea (mi24), mozes sa prist pozriet na stare ruske technologie :) vybavim ti exkurziu a mozes priniest aj nejake naradie a zapojit sa :)))
johnyfly1 napísal:A aky mas interface? Teraz sa budes musiet pripajat cez lan ako ma original, ci da sa to nadstavit aj na serial?