... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: pomoc od vas, klubakov

Streda, 22. Mája 2013, 10:34

co ti je? resp. ake mas priznaky? Ja som sa tiez nalietal po doktoroch...nakoniec sa ukazalo, ze je problem v hlave [nervy a stres z prace a inych veci...]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Streda, 22. Mája 2013, 10:45

co mi je? v podstate mam problem udrzat rovnovahu...mam problem prejst bez toho aby som sa nedrzal steny....ked neni stena tak je problem...proste problem s DTC...:-)) bol som na magnetickej..tam mi robili hlavu a chrbticu...nic nezistili...vsera mi pozerali ako funguju nervove spojenia mozog-oci,ruky,nohy, usi...vsetko ok...jemny problem s lavym uchom...dnes som bol na EEG..to je nieco podobne ako EKG ale toto je z halvou...zasa vsetko ok...tak ja len dufam ze zajtra pojdem na to usne a tam sa to zisti...uz mi dvaja znamy povedali ze to v klude moze byt stredne ucho...ale ked som to navrhol doktorom tak povedali ze oni s tym suvis nevidia..ale predsa sa mi podarilo vybavit aby som na to usne isiel...

bruno75

Streda, 22. Mája 2013, 10:58

No, kedze pokial viem stato-kineticky aparat (to, co sa stara o rovnovahu) je ulozeny vo vnutornom uchu, tak by som tam isty suvis videl... alo pokial na MR vylucili nejake patologicke zmeny, tak snad doktori vedia, co robia....
Moze to byt milion a jedna vec.. tazko sa to takto diagnostikuje
Nejaky zapal v okoli ucha si v poslednej dobe nemal? Ako dlho sa Ti to prejavuje a ako to zacalo?

Pežot

Streda, 22. Mája 2013, 11:16

Celkovo na hladanie problemov povazujem za dobre skusit cinsku medicinu. Je aj tu na Slovensku par ludi, co sa tomu venuje. Ked uz nasi titulovani doktori hovno vedia.

lovec31

Streda, 22. Mája 2013, 13:31

bruno75 napísal:
No, kedze pokial viem stato-kineticky aparat (to, co sa stara o rovnovahu) je ulozeny vo vnutornom uchu, tak by som tam isty suvis videl... alo pokial na MR vylucili nejake patologicke zmeny, tak snad doktori vedia, co robia....
Moze to byt milion a jedna vec.. tazko sa to takto diagnostikuje
Nejaky zapal v okoli ucha si v poslednej dobe nemal? Ako dlho sa Ti to prejavuje a ako to zacalo?

nie..zapal a ani ine problemy som nemal...minuly rok som na dovolenke v chorvatsku nepocul 9 z 10 dni...na prave ucho..ale den pred odchodom sa to vsetko spravilo do normalu...a od vtedy pokoj...ine problemy nemam....ako dlho to uz mam? presne od stredy min tyzdna...a ako to zacalo? z nicoho nic...ides napr k autu a z nicoho nic stratis stabilitu...uplne z nicoho nic...ides ides a zrazu hladas coho by si sa chytil aby si nepadol...sadnes do auta a soferovat mozes...potom je uz problem ked mas prejst s auta niekam....este kym si pri aute je vsetko ok lebo sa mas coho drzat ale ked potrebujes prejst od auta k domu..vtedy je to mierny problem...ale uz si pomaly zaicnam na tento jav zvykat...takze uz sa tak steny nedrzim...

Martin318i
Autor témy
Auto: E46 318i 1999
Kraj: Košický

Streda, 22. Mája 2013, 16:00

lovec: chlape drz sa, ja sa snazim, mam totiz chut na ten kotlikovy gulasek kt. s vami bude :D dneska mi nedalo a musel som zdrhnut vonka z nemocnice na vzduch a mimo to prostredie, utek sa podaril uz som aj nas5 =D>
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

lovec31

Streda, 22. Mája 2013, 16:10

Martin318i napísal:
lovec: chlape drz sa, ja sa snazim, mam totiz chut na ten kotlikovy gulasek kt. s vami bude :D dneska mi nedalo a musel som zdrhnut vonka z nemocnice na vzduch a mimo to prostredie, utek sa podaril uz som aj nas5 =D>

super...neboj...ten gulas dame...:-))

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 22. Mája 2013, 17:32

To co opisujes lovec mi znie velmi povedome. Moja mama mala nieco podobne - mohla len lezat inak ak vstala, tak sa jej zacala krutit hlava. Ak to mas podobne - je dost mozne, ze to mas z krcnej chrbtice - neviem ake zamestnanie mas, ale toto + vycerpany organizmus. Ak ti zajtra nenajdu nic a vsetko v norme tak som si takmer isty, ze je to to iste. A stav do normalu - nechas to odzniet.

Martin318i
Autor témy

Streda, 22. Mája 2013, 19:17

RTG napísal:
To co opisujes lovec mi znie velmi povedome. Moja mama mala nieco podobne - mohla len lezat inak ak vstala, tak sa jej zacala krutit hlava. Ak to mas podobne - je dost mozne, ze to mas z krcnej chrbtice - neviem ake zamestnanie mas, ale toto + vycerpany organizmus. Ak ti zajtra nenajdu nic a vsetko v norme tak som si takmer isty, ze je to to iste. A stav do normalu - nechas to odzniet.

tiez si to myslim, mal som nieco podobne, a aj mavam, staci blbsi spanok a je to na svete, zavrat hlavy trvajuci 2-3 sekundy pri zmene polohy, nieco ako zmena nadmorskej vysky narazovo, tak je to toto, to stredne ucho sa mi nezda, pokial viem, centrum rovnovahy je ulozeny v mozocku, preto opilci chodia ako chodia, lebo to zasahuje mozocek, centrum rovnovahy
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

Martin318i
Autor témy

Štvrtok, 23. Mája 2013, 05:59

dnes sa ide domov, dakujem vam vsetkym ze som mohol byt aj takymto sposobom v kontakte s vami, dost to psychicky drzalo nad vodou =D> , mozem sa vrhnut do druhej fazy liecenia

lovec31

Piatok, 24. Mája 2013, 17:22

tak..uz som doma...diagnoza neznama...

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

Piatok, 24. Mája 2013, 17:51

treba ist do zahraničia u nas ta len posuvaju od doktora k doktorovi, predpisuju nezmyselne lieky a polroka ak nie viac tahaju po vyšetreniach ...

VaNoS
Auto: Ne demande pas

Sobota, 25. Mája 2013, 02:59

lovec31 napísal:

Nepodceň to, spomínate ako som musel predať 540ku kvôli tomu, že mi zomrel tatko? Tak zomrel preto, lebo pri pravidelných preventívnych prehliadkach mu nenašli nedomykavosť srdca, robievali mu EKG, ale vždy bolo všetko v poriadku, ale pri tom stačilo mu urobiť ECHO a hneď by to zistili a potom by stačila jednoduchá a bežná operácia a bol by ešte tu a mohol som počúvať aké debilné auto som kúpil.

Lekári na nás serú, ideme cestou Ameriky, čím menej vyšetrení ty spravia, tým lacnejšie to bude pre poisťovňu a tým viac zarobí tvoj lekár.

Chlapi držte sa a nezanedbávajte zdravie!!!

RTG
Auto: BMW F900XR

Sobota, 25. Mája 2013, 07:15

Ak to nevedia zistit v nejakej malej lokalnej nemocnici, to este beriem, ale ak si bol v KE a stale nic, tak bud mas stale otvorene to zahranicie - s cim skusenosti nemam, ale ak ti tie priznaky odzneli a behas po vysetreniach, tak mozno nezistili nic, pretoze uz nemaju co. Preto si myslim, ze to je velmi podobne co mala moja mama a teda kombinacia stres+vycerpany organizmus + krcna chrbtica. Tiez lezala tyzden na neurologii a nic - MRI ciste + dalsie vysetrenia.
Ano vecsina doktorov u nas stoji za velke ...., ale zase nerobte strasiaka tam, kde byt nemusi.

Martin318i
Autor témy

Sobota, 25. Mája 2013, 08:19

ano, uz poistovna uraduje aj u mna, 6 operacia za necely rok sa jej uz nepozdava, no hold, som klamar, vymyslam si a rezat za nechavam z vlastnej uchylackej iniciativy ze mi to robi dobre, ako si napisal, cestou ameriky, poistovne ta maju radi len dovtedy kym si zdravy a platis, ked platis a si chory to uz nelubia, uz mam len strach ze to bude ozaj ako v amerike, ze mi zaspievaju ze liecenie mi neuhradia, potom fakt neviem co bude uz
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných