Teraz jak som vychladol pozeram ze som to napisal jak debil ten prispevok od tych nervov, ale v skratke, ten clovek jednal tak arogantne, ze po dvoch vetach by som mu do ruky nedal ani elektricenku, nieto este kluce od auta.
Nechcel som sa nechat ojebat, chalani dam ruku do ohna za to, ze s tym autom by nic nespravili, prisaham, pretoze ked som mu povedal, ze pri tom budem tak bol strasne zaskoceny a totalne ho to vytocilo.
BinKool - cize Oil Partne v Avione vymeni, naplni, vycisti klimu a mozem byt stale pri aute? Dava BMW nieco specialne? Nevyznam sa v tom, neviem, ci su tie naplne univerzalne, viete mi k tomu nieco povedat? Lebo to uz sa radsej asi v autorizaku zastavim... Ale asi to skuim tam, velka vdaka za tip.

Ja nemam problem si za to zaplatit (chcel som tu zlavu vyuzit, ked to uz bolo), ale radsej priplatim niekomu serioznemu ako dat co i len 5 euro nejakemu kolotocarskemu kokotovi a ja si na jednanie s klientom velmi potrpim, takze arogantnych curakov ignorujem, nech skrachuju.
Toki55 - videl by som to podobne v tomto servise... Vyjebana Kopčanska, ta ulica je najvacsie peklo Bratislavy spolu s Obchodnou