... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Vtipy

Streda, 8. Mája 2013, 09:27

Rozprávajú sa lekári z USA, Nemecka a Slovenska ako rýchlo napreduje
medicína v ich štáte.

Američan:
u nás na stavbe na robotníka padol veľký panel a od tej bolesti mu vystrelilo oči. Tak sme mu dali drevené a dnes normálne chodí a perfektne vidí.

Nemec:
u nás reprezentant v tenise počas šoférovania vyhadzoval niečo z okna a išiel oproti kamión a utrhol mu celú ruku. Ruku sme našli až o 3 dni, prišili sme mu ju a dnes normálne hrá
tenis a dokonca stále reprezentuje Nemecko.

Slovák:
u nás v mäsokombináte chlapík tlačil mäso do stroja, najprv mu to stiahlo ruku, potom trup, nakoniec celého.... stroj ho pomlel a vyhodil v plechovkách.... Otvorili sme plechovky, poskladali sme ho a dnes normálne žije.
Američan na to: A to kto kedy videl takúto pičovinu.

Slovák:
No ten tvoj kokot s drevenými očami!!!!

cigan súloží so sestrou a sestra hovorí:
"Jano Ty miluješ lepšie, ako tatko."
"Viem, aj mamka hovorila."

Mam bohateho ocka, pekny barak v Pezinku (s bazenom) a som sportovec na VS.
.... Hladam ceckanu, co mi nebude do vsetkeho kecat, najlepsie aby bola chudobna, lebo bohatej uz mam plne zuby; furt len pyskuje ...Mala by byt dobra jebacka a nemala by vyjednavat o oralnom sexe; sex sa robi do pice z radosti, a ne ze 'tak ja ti vyfajcim, ked so mnou pojdes na ples' alebo do jakej strasnej rite... ja tiez nehovorim, ze ta vylizem, ked so mnou pojdes na futbal!
....Dalej, nemala by byt pica a nemala by mat nijake prijebane kamaratky,co su moc mudre .. .najlepsie by bolo, keby nemala nijake
kamaratky ..
nemala by byt vysokoskolacka, to su secko fajnove picule s vytahanymi kozami a si myslia, ze su chytre, ked 5 krat za den prenesu skripta z jedneho stola na druhy. ...Dalej, mala by vediet pouzivat MHD a mat aspon dve cisla na taxisluzby a neotravovat ma vzdy, ked potrebuje presunut svoju milostivu prdel z jednej kaviarne v Poluse do druhej v Auparku; a este by mi nemala furt rozpravat jake maju problemy jej prijebane kamaratky...
mna to vobec nezaujima! Tak, ak sa taka najde nech sa hlasi (090x xxx xxx), v pripade spokojnosti dostane stara pičula padaka a slecna moze nastupit okamzite...

Jana, 23 rokov:

Môžete mi, páni z mužského magazínu, poradiť, kde nájdem nejakého normálneho chlapa???

Veľmi radi. Normálneho chlapa nájdeš takmer všade. Takže to, že si takého ešte nenašla, bude zrejme spočívať v tom, že si takého vlastne nehľadala. Môj osobný názor je, že sa tu zjavne nestretáva dopyt s ponukou, čo je častý problém pri hľadaní svojej polovičky.

Vzhľadom na to, že si vo svojej otázke dosť nekonkrétna a nedefinovala si, ako si toho normálneho chlapa predstavuješ, urobím to za teba. Normálny chlap bude zrejme v tvojom ponímaní niekto s nasledovnými charakteristikami: dobre vyzerajúci; vysoký, ale zase nie basketbalista; štíhly, ale nie chudý; inteligentný; vtipný, ale nie šašo; trochu starší, ale pod 30; dobre zarábajúci; ambiciózny a ctižiadostivý, ale nevenujúci všetok svoj čas v práci; v posteli Rocco Siffredi, ale mimo vzťahu totálny asexuál; tolerantný, ale aj dominantný; rodinne založený, zároveň nezávislý a trochu rebel; pije len málo, ale keď si predsa len vypije, je zábavný, nie oplzlý a trápny. Jednoducho, taký zábavný kulturista-intelektuál.

S radosťou ti oznamujeme, že taký chlap nielenže nie je normálny, ale ani neexistuje. Ak by ale existoval, jeho požiadavky na potenciálnu partnerku by boli asi takéto:

dobre vyzerajúca s peknou postavou a dlhými vlasmi; starajúca sa o seba, no zároveň nie tráviaca všetok čas na kozmetike, v soláriu a kaderníctve; trochu mladšia, ale zase nie tínedžerka; mentálne na úrovni s dobrým rozhľadom, zase ale nie inteligentná natoľko, aby zatienila muža; vie variť a ovláda domáce práce, tieto vykonáva iba v tangáčoch; v posteli primerane zvrhlá a perverzná, mierne submisívna, zároveň iniciatívna; má vlastný vkus v obliekaní, nie veľmi výstredný, no zároveň dostatočne sexi; vyzná sa v umení, no neotravuje s tým každého naokolo; má zaujímavé zamestnanie, no práca nie je jej priorita; nie je hysterická, urážlivá a nemá problémy s matkou.

Takže, Jana, spĺňaš všetky tieto kritériá? No vidíš

Do směnárny přišly 2 cikánky a chtěly vyměnit 1000 lir. Normálně se to
nedělá, protože je to moc málo, ale aby byl klid a aby se jich zbavili, tak
jim to vyměnili - a dali jim za to asi 17 korun.
Načež se cikánky začaly rozčilovat, že jsou tam všichni rasisti, že je
obrali a že to takhle nenechají a že na ně zavolají policajty (policie je
hned naproti přes ulici).
Takže se ta jedna sebrala, šla pro policajta a mezi tím se personál banky
snažil vysvětlit té druhé, že je neobrali, že ten kurz je vážně takový a že
italská lira má takovou hodnotu. Prý to i pochopila, takže když ta druhá
přišla (následovaná policajtem), začala na ni křičet dřív, než se kdokoli
zmohl na slovo:

"Ty dylino! Ty píčo jedna blbá, ty's mu ho vyhulila za 17 korun !!!"

Simpson

Streda, 8. Mája 2013, 09:35

Angličan, Švéd a Slovák sa rozhodli darovat manželkám zlaté lyžicky.Na Angličanovej lyžičke bol nápis : Mojej anglickej ruži.Na Švédovej : Mojej švédskej orchidei.Na Slovákovej : Hotel Sliač.

Můj humor je tak černej, že bych ho hned poslal sbírat bavlnu

"V škoľe pre mentalne poscihnutych usporiadaju diskoteku. Na konci diskoteky vyhlaša najľepšeho tanečnika - parketoveho ľeva. Vyhral Jožko. Po suťaži še ho pytaju:
- Jak še ci to podarilo?
Jožko sam prekvapeny z viťastva hutori:
- Ja neznam, ja som sebe išol ľem po čaj."

Simpson

Streda, 8. Mája 2013, 20:12

Čo treba najskôr urobiť, keď chcete znásilniť hluchonemú ? Dolámať jej ruky aby to nevykecala.

Peto24
Kraj: Prešovský

Piatok, 10. Mája 2013, 06:10

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 10. Mája 2013, 06:19

R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 10. Mája 2013, 08:04

to uz tu bolo 100x dokonca aj v sekcii bazar mal temu a aj v uz neexistujucej teme "Skvosty v inzercii"
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Pežot

Piatok, 10. Mája 2013, 21:35

Obrázok

londonh
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

Sobota, 11. Mája 2013, 05:15

[quote="Pežot"][/quote]

Ja mam radsej v anlickom originale "To kura je tak nedopecene, ze sikovny veterinar by ho este zachranil"
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

Peto24
Kraj: Prešovský

Sobota, 11. Mája 2013, 11:57

Dogg88 napísal:
to uz tu bolo 100x dokonca aj v sekcii bazar mal temu a aj v uz neexistujucej teme "Skvosty v inzercii"

tak sa ospravedlňujem , nesledujem tu všetko každý deň :wink:
ja len že som "to" videl aj naživo

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 12. Mája 2013, 09:13

Posledný prieskum spoločnosti Durex ukázal, že dospelý človek má sex 3 krát týždenne! Rád by som vedel, ktorý hajzel mrdá za mňa........
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

londonh

Nedeľa, 12. Mája 2013, 10:07

Wanted napísal:
Posledný prieskum spoločnosti Durex ukázal, že dospelý človek má sex 3 krát týždenne! Rád by som vedel, ktorý hajzel mrdá za mňa........

Casom pride vek, kedy sa to zmeni na ...."Rad by som tomu neznamemu tymto podakoval"

Pežot

Nedeľa, 12. Mája 2013, 10:13

londonh napísal:

Casom pride vek, kedy sa to zmeni na ...."Rad by som tomu neznamemu tymto podakoval"

On je ešte mladý sopel, nechaj ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 12. Mája 2013, 11:43

londonh napísal:

dalsi "stastne zenaty" :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

londonh

Nedeľa, 12. Mája 2013, 12:11

voMacK napísal:

dalsi "stastne zenaty" :mrgreen:

Ale trt, to len len "flappy paddle gearbox" nie vzdy zaradi rychlost, a je viac flappy ako paddle.
Najprv kupujes darceky aby si mohol. A potom kupujes darceky, aby si nemusel.

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 12. Mája 2013, 14:59

londonh napísal:
Najprv kupujes darceky aby si mohol. A potom kupujes darceky, aby si nemusel.

Obrázok
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 207 neregistrovaných