... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:
londonh napísal:
Neviem ci ta parodia na predajcu Lexusu este funguje na OMV v Dubravke na dialnici,
ale toto Egove auto tam okolo roku 2009 bolo a vtedy uz malo 212k na tachometri a bolo za 6k.
Toto auto malo uz tolko majitelov a tolkokrat bolo stocene, ze by som zan nedal ani 2k.
TiTAN napísal:ja by som za ziadny lexus nedal 2k
patricius_KE napísal:Na toto biely nepríde.
Zostal mi rozum stáť !!!
Bol som dnes v LIDLi a s prekvapením som sledoval, ako si jeden veľmi "opálený" mládenec vzal z regálu do vozíku cca 30 fliaš piva. Miesto do pokladne zamieril k automatu na vracanie prázdnych fliaš, ktorá je priamo v predajni. Tam zdatne vyberal PLNÉ fľašky z košíka a ládoval ich do automatu. (Kto by ho aj zbadal, keď v Lidli nieje nikto nikde z personalu..) Automat mu fľaše zobral a vypľul lístok so sumou 15,- EURO.
Mladý nelenil, otočil sa a urobil to ešte 2x ... Zašiel k pokladni a nechal si peniaze vyplatiť. Pokladníčka si lístky z vracačky vzala, peniaze dala cigánskej marhe a všetci boli spokojní.
S údivom som sledoval, ako počíta, že dostal za vrátené fľaše s pivom za cca pol hodinu "roboty" 45,- EURO.
A niektorí blbci chodia aj do práce .... tak ako ja ..
mexican napísal:
Takže to si len tak sledoval, prizeral si sa a hovno spravil, ak tomu dobre rozumiem.